Fularele pentru bărbaţi au, în principal, culori închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea culorilor pe care le au fularele pentru bărbaţi sunt închise: maro, gri, albastru, negru etc. În special, cele pentru un stil office-elegant au aceste nuanţe. La cele casual,

Majoritatea culorilor pe care le au fularele pentru bărbaţi sunt închise: maro, gri, albastru, negru etc. În special, cele pentru un stil office-elegant au aceste nuanţe. La cele casual, designerii au folosit şi culori mai vii, cum ar fi orange-ul sau verdele aprins.
Culorile calde, pentru casual sau sport
"Culorile calde sunt potrivite pentru un fular casual. Astfel, portocaliul, movul nu ar trebui ocolite, mai ales dacă luăm în considerare faptul că movul a fost culoarea acestui an în materie de vestimentaţie bărbătească", ne-a spus Cătălina, consultant vânzări la Celio. Dacă doamnele vin deja la cumpărături pentru ţinutele mai groase, bărbaţii nu prea se înghesuie să-şi ia fulare sau mănuşi. Mai mult, cei care urmează să plece în vacanţă la munte vin să-şi ia ţinute de iarnă. "De ce să îmi cumpăr, dacă afară nu e frig", ne-a explicat Constantin, în vârstă de 41 de ani, motivul pentru care nu este interesat de căciulă sau de fulare.
Ca şi compoziţie a materialelor, majoritatea fularelor sunt din lână sau acril. Nu se poartă un model anume, mai lat sau mai îngust, totul depinde de firma de la care cumpăraţi fularul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite