Fugarii cu BMW din Militari, liberi în continuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene demne de filmele de acţiune s-au derulat ieri pe străzile din Capitală şi din Ilfov. În jurul după-amiezii, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă după o bandă de hoţi care s-au ascuns într-o casă din Afumaţi şi au împuşcat în ceafă pe unul dintre ei, acesta ajungând în comă profundă la Spitalul Floreasca. Mai pe seară, oamenii legii au tras după alte persoane care se aflau într-un BMW cu numere de Franţa, c

Cel de-al doilea incident s-a petrecut în jurul orei 19.30 în cartierul Drumul Taberei când un echipaj de la Secţai 25 l-au somat pe şoferul maşinii să tragă pe dreapta. În loc să încetinească, acesta a apăsat pe pedala de acceleraţie. A trecut pe culoarea roşie a semaforului la patru intersecţii când unul dintre pasageri a scos un pistol.Unul dintre poliţişti a luat şi el arma din dotare şi a tras opt focuri în plan vertical şi două asupra pneurilor. Un fragment de proiectil a ricoşat între-un geam al unei săli de jocuri din zona Militari, la intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu Strada Mărgelelor. Posibilii infractori au reuşit să scape din ghearele agenţilor.

Maşina găsită în satul Rudeni

Autoturismul a fost găsit după două ore în curtea unui ilfovean. „Maşina a fost localizată într-o curte din satul Rudeni, din apropriere de Chitila. În interior au fost găsite mai multe scule care pot fi folosite şi la infracţiuni, cum ar fi leviere, ciocane, patentn, cleşte care au fost trimise spre expertizare. De asemenea, a fost descoperită şi o bâtă de baseball“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Diana Sarca, purtătoare de cuvânt al Poliţiei Capitalei.
Ea a mai spus că proprietarul casei a fost audiat dar încă se fac cercetări pentru identificarea persoanelor din autoturism. Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite