Bucureşti: Fredy se întoarce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de maşini sunt abandonate pe străzile şi trotuarele bucureştene. Automobilele nu au mai fost mutate din loc de mult timp pentru că proprietarii lor nu au avut bani să le înmatriculeze sau pentru că le lipsesc piese greu de găsit.

Pline de praf, pe butuci sau cu cauciucurile dezumflate şi murdare de noroi. Cam aşa arată, în general, maşinile uitate de luni sau chiar ani pe străzile Bucureştiului.
Cu toate că ele ocupă spaţiile de parcare, nimeni nu ia atitudine. Vecinii s-au obişnuit cu ele în peisaj şi nu se plâng, iar autorităţile nu se autosesizează.
 
Abandonată de mai bine de şapte luni

Vizavi de gura de metrou „Aurel Vlaicu“, pe Şoseaua Pipera, în apropiere de intersecţia cu Calea Floreasca, este lăsat un Fiat (vezi galerie foto), cu numere străine, care nu a mai fost mişcat din loc de mai bine de şapte luni. „Proprietarul este un băiat care locuieşte în zonă. Din câte ştiu eu, a adus maşina din Germania şi a lăsat-o aici pentru că nu are bani să o înmatriculeze. E de mai bine de şapte luni în poziţia asta“, spune Marian Dilea, care locuieşte în zonă.
O altă maşină părăsită în stradă este un Trabant vopsit în roşu, galben şi albastru, parcat pe Aleea Teiul Doamnei, din sectorul 2. „Ştiu că aparţine unui vecin din blocul 17-18. Din câte am înţeles, maşina şi-a vopsit-o la Craiova în urmă cu mulţi ani. Nu ştiu dacă mai merge cu ea, dar exact aşa era parcată şi acum două luni“, spune Elena Mihai, o locatară din cartier.
În cartierul Aviaţiei, pe strada Alexandru Şerbănescu, în apropiere de intersecţia cu Şoseaua Pipera, se află un automobil Camaro Z28 plin de praf şi de noroi, despre care vecinii nici nu ştiu cui aparţine. „E de mai mult timp aici. Nu ştiu a cui este, dar ar trebui să o mai spele“, zice Victor Marinca, care stă în zonă.

Dacă aveţi detalii despre maşini abandonate pe străzile Bucureştiului aşteptăm comentariile dumneavoastră

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite