Fostul asistent a lui Vadim Tudor susţine că "tribunul" l-a păcălit cu 40.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost asistent al eurodeputatului Corneliu Vadim Tudor, Cezar Cătălin Marin, un fost coleg al eurodeputatului, susţine că liderul PRM nu l-a plătit din 2009 până în prezent, dar că şi-ar fi însuşit 40.000 de euro plătiţi de Parlamentul European pentru salariul său. Mai mult, Marin îl acuză pe C.V Tudor că i-a falsificat semnătura pe contractele de muncă.

"La scurt timp după ce a fost ales în Parlamentul European, Corneliu Vadim Tudor m-a solicitat pentru ocuparea funcţiei de asistent local în cadrul Cabinetului său de europarlamentar. Mizând pe buna sa credinţă, nu l-am presat cu semnarea contractului de muncă, mai ales că am primit de la Direcţia Generală Finanţe, Drepturile Financiare şi sociale ale deputaţilor, Unitatea de asistenţă parlamentară şi cheltuieli generale ale deputaţilor din cadrul Parlamentului European, o adresă, prin care eram informat că numele meu va fi publicat pe pagina de internet a instituţiei, alături de numele deputatului pentru care lucrez. În ceea ce priveşte remuneraţia care mi se cuvenea, în nenumărate rânduri, Vadim Tudor m-a rugat să înţeleg că partidul trece printr-o situaţie financiară dificilă, urmând să fiu plătit <în cel mai scurt timp>", se arată într-o declaraţie de presă semnată de Cezar Cătălin Marin.

Acesta mai povesteşte şi cum i-a fost falsificată semnătura:

"Surpriza neplacută am avut-o luna trecută când, solicitând documentele necesare contractării unui credit de nevoi personale, am primit patru contracte individuale de muncă şi fişele fiscale pentru 2009 şi 2010, după cum urmează: Contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, de la 1 august 2009 - semnatura mea fiind falsificată, Contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, de la 2 august 2010 - semnatura mea fiind falsificată, Contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, de la 1 octombrie 2010 - semnatura mea fiind falsificată, Contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, de la 3 martie a.c. - singurul contract semnat abia la data de 21 iunie a.c., când am solicitat obţinerea adeverinţei de venit pentru credit", mai spune Cezar Marin.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite