Foştii colegi de platou ai actorului din „Eu când vreau să fluier, fluier“ sunt distruşi de moartea lui Papan. Sute de fani au trimis mesaje de condoleanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Papan Chilibar, actorul din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier" va fi înmormântat astăzi, la Cimitirul Izvor, începând cu ora 17.

Regizorul Daniel Mitulescu, cel care se ocupă de organizarea funeraliilor, a declarat pentru Adevărul de Seară că familia trece printr-un moment foarte greu."Este foarte greu pentru familia lui. Este greu pentru noi toţi. Am fost şi aseară la priveghi, şi astăzi, au venit toţi prietenii lui, colegii", ne-a declarat Mitulescu.

De altfel, la înmormântarea ce se va desfăşura astăzi la Cimitirul Izvor începând cu ora 17 vor participa toţi colegii lui de platou, îndureraţi de moartea timpurie a lui Papan Chilibar.

Atât admiratorii tânărului actor, cât şi prietenii şi foştii lui colegii şi-au postat mesajele de condoleanţe pe pagina de Facebook a actriţei Ada Condeescu.

„Te- am văzut şi mi- a plăcut din prima de tine pentru că inspirai poftă de viaţă. Acum Dumnezeu te- a luat dintre noi, el alege, doar ca nu mi se pare drept", "Acum că ţi-ai jucat rolul cum trebuie pe pământ, Dumnezeu te-a luat la el să îl joci mai departe", "Unii mor mai repede, alţii mai greu... nu pot scăpa de moarte. Dumnezeu să-l ierte!" sunt doar câteva din mesajele postate în ultimele 20 de ore de toţi admiratorii lui Chilibar.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite