Fosta cantină din Regie 2 Grozăveşti va fi trasformtă în 2012 într-un centru medical la standarde europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această unitate medicală se vor acorda îngrijiri medicale în sistem de urgenţă pentru toţi tinerii care învaţă în Bucureşti dar au domiciliul în afara oraşului, a anunţat, ieri, primarul general Sorin Oprescu.

Primarul general s-a întâlnit,ieri, cu cadrele medico-sanitare din reţeaua de medicină şcolară a Capitalei. Cu această ocazie, ediul şef a prezentat obiectivele echipei municipalităţii pentru următoarele luni în cazul medicinei şcolare.

Medicii din universităţi au semnalat faptul că studenţii din provincie nu pot beneficia nici măcar de un bilet de trimitere şi nici de asistenţă medicală întrucât au domiciliul în afara Capitalei , iar Oprescu a promis amenajarea până în martie 2012 a unui centru medical în fosta cantină Regie 2 Grozăveşti, anunţă Mediafax.

„Vom face un centru medical cu permananţe pentru urgenţe. Până când vom face un spital studenţesc va mai dura. Doamna Andronescu ar vrea să facă un astfel de spital în curtea Politehnicii, dar va dura cel puţin un an. Aşa că vom reamanaja spaţiul pe care îl avem, în fosta cantină din Regie 2. Cred că, cel mai târziu până în martie, centrul medical va fi gata", a declarat Sorin Oprescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite