Fosta asistentă maternală din Ilfov care i-a torturat pe cei doi copii de care avea grijă rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta asistentă maternală Fănica Grădinaru, soţul ei şi cele două asistente sociale de la Direcţia de Protecţie a Copilului Ilfov rămân în arest preventive. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins recursurile lor.

Fănica Grădinaru, soţul ei, Mitică Grădinaru, şi asistentele sociale Marinela Constantin şi Ana Moise, de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov, cercetaţi în cazul maltratării a doi copii pe care asistenta maternală îi avea în îngrijire, au fost arestaţi preventiv în 6 octombrie, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti, potrivit Mediafax.

Instanţa le-a respins, joi, recursurile, astfel că cei patru vor fi cercetaţi în continuare în arest preventiv.

Fănica Grădinaru este cercetată după ce în perioada octombrie 2007 - decembrie 2009 a agresat doi copii pe care îi avea în îngrijire. Ea a exercitat diverse acte de cruzime asupra fetiţei şi băieţelului pe care-i avea în îngrijire, pe care i-a băgat cu capul în toaletă, i-a bătut cu bâte de lemn, i-a opărit sau ţinut dezbrăcaţi afară, în frig, arată instanţa Tribunalului Bucureşti în motivarea deciziei de arestare a femeii.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite