Fosta amantă a lui Sile Cămătaru a fost condamnată la şapte ani de închisoare pentru furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Cerga, fosta amantă a interopului Vasile Balint, a fost surprinsă de o cameră video în timp ce fura 55.000 de lei din casa viitorilor naşi de cununie. Aceasta nu a fost însă singura tentativă de furt, femeia având antecedente.

Modul de operare folosit de femeie era clasic: câștiga încrederea victimelor, după care dădea lovitura. Irina Becic a mai fost condamnată la închisoare pentru că a participat în urmă cu câţiva ani la o tâlhărie asupra lui Peleg Shaul, în acest caz fiind pus sub acuzare și Sile Camataru. Însă nu s-a liniștit dupa ce a ieșit din pușcărie în 2008 și a continuat să facă ce știe mai bine. Potrivit sursei citate, femeia a mai făcut două victime: un om de afaceri și iubita acestuia.

Aceasta a fost depistată prin intermediul unor camere de supraveghere din casa omului de afaceri. În imagini se vedea cum fosta amanta a lui Sile intră in imobil și iese după 15 minute cu o sacoșă în care se aflau bunurile furate. Acesta a depus imediat plângere la poliție, dosarul a ajuns in instanță, iar Irina Becic a ajuns din nou la închisoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite