Focuri de armă în Capitală. Polițiștii au tras 11 gloanțe după hoți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii bucureșteni au avut parte de o misiune ca-n filme. Agenții au folosit armele ca să oprească doi hoți care au fugit spre parcul IOR din Capitală.

Trei persoane au fost prinse în flagrant de un echipaj de poliție care a încercat să îi oprească și a fost nevoie de folosirea armamentului din dotare.

Suspecții au fost observați, în această după-amiază, în zona Domenii, de poliţiştii de la investigaţii criminale din Sectorul 1.

Bărbaţii au încercat să deschidă o mașină, însă nu au reușit și au plecat cu un taxi de la faţa locului, iar polițiștii au început urmărirea.

În zona magazinului Titan, bărbaţii au coborât din taxi şi au spart geamul unui autoturism, din care au furat o servietă şi au încercat să fugă de poliţişti.

Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru oprirea taxiului, însă doi dintre suspecți au reușit să fugă într-un parc din zonă.

O persoană a fost reținută, iar alți doi suspecți au fugit.

Mai mulți polițiști au fost chemați la fața locului și îi caută pe cei doi în parcul IOR unde s-ar fi ascuns cei doi indivizi. Polițiștii spun că este vorba de persoane cu antecedente penale, specializate în spargeri de autoturisme.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite