UPDATE Focuri de armă în Capitală, pentru prinderea unei grupări de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Secţia 23 au prins, azi dimineaţă, şapte hoţi pe care i-au suprins în flagrant, în timpul unui jaf. Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armele din dotare pentru a-i prinde.

Gruparea de hoţi era specializată în furturi de la firme. O parte dintre hoţi, care se deplasau cu maşini, au spart barajul poliţiei, avariind grav două maşini de poliţie. Hoţii sunt audiaţi de poliţiştii de la Secţia 23.

UPDATE 10.48:

Cei şapte bărbaţi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă şi au mers la o societate comercială aflată pe o stradă din Sectorul 3, în care au intrat prin efracţie şi au sustras mai multe bunuri, relateaza rtv.net. După terminarea "misiunii", hoţii s-au împărţit în două maşini şi au plecat în direcţii diferite.

Poliţiştii au reuşit să oprească o maşină în care se aflau două persoane, însă cu cealaltă nu a fost la fel de uşor. Şoferul a refuzat să oprească la avertismentele poliţiei şi a spart barajul format la intersecţia bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Liviu Rebreanu, avariind două maşini ale MAI. Nu a mai mers însă mult, pentru că s-a oprit cu maşina într-un copac.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculaie, a declarat că hoţii aflaţi în maşină au încercat să fugă, moment în care poliţiştii au făcut uz de armele din dotare şi au tras un foc de avertisment în plan vertical. După ce au fost capturaţi, toţi cei şapte suspecţi au fost duşi la sediul Secţiei 23 de Poliţie pentru audieri.

"La percheziţia autovehiculelor au fost descoperite ţigarete în valoare de aproximativ 5.000 de lei sustrase din magazine şi dispozitive folosite pentru comiterea jafurilor", a menţionat Alexandru Niculaie, care a adăugat că toţi cei şapte sunt cercetaţi pentru distrugere şi furt calificat.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite