Fiul senatoarei Placintă, cercetat pentru tentativă de omor, se droghează cu „iarbă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit raportului medico-legal, Andrei Plăcintă a consumat cannabis. Mama acestuia, parlamentara PDListă Sorina Plăcintă, a declarat după mediazitarea acestei ştiri că „probabil asta este moda“.

Andrei Plăcintă a fost implicat într-un scandal la sfârşitul anului trecut, când şi-a bătut iubita în plină stradă. El a vrut atunci să o şi calce cu maşina: a urcat cu autoturismul pe trotuar şi a încercat să o lovească atât pe ea, cât şi pe un bărbat care încerca să o scape din mâinile lui. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost arestat preventiv şi este acum cercetat de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti pentru tentativă de omor şi alte capete de acuzare.

O ţigară de marijuana la două luni

El i-a spus procurorului de caz că nu a consumat şi nici nu obişnuieşte să consume alcool sau droguri. Cu toate astea, în raportul de expertiză medico-legală nr. A1/13236/2010 de la data de 7 martie se consemnează „afirmativ consumator de droguri (canabis) din 2007 în cantitate de 1 ţigarete la 2-3 luni. Ultima doză administrată a fost în urmă cu 4-5 luni – 1 ţigară”. Plăcintă jr a fost trimis în judecată, în stare de libertate.
Senatorul Sorina Plăcintă a declarat despre fiul său că „probabil asta este moda şi probabil că acolo unde a făcut şcoala, în străinătate, probabil că toţi au încercat“.

Fiu de senator cu tupeu de borfaş
Andrei Plăcintă a fost arestat preventiv la începutul lunii decembrie a anului trecut fiind acuzat de tentativă de omor, vătămare corporală gravă, tâlhărie, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri. Tânărul şi-a bătut iubita in stradă, dupa care a încercat să o calce cu maşina pe ea şi pe încă un bărbat care a intervenit de 26 de ori. Fata şi-a retras plângerile de distrugere şi lovire împotriva fiului senatoarei PD-L şi a rămas doar în calitate de martor în dosar. El nu scapă, însă, de acuzaţii.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite