Firmele de catering profită de sărbătorile pascale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu doar 200-300 de lei îţi poţi asigura masa de sărbători, fără să mai fie nevoie să munceşti tu pentru asta.Bucureştenii care nu au timp de preperative pentru masa de Paşte pot apela la serviciile mai multor firme, printre care se numără A&D Catering, Ana Catering, Elegant Catering, Mancareadeacasa.ro şi Oalacubunataţi.ro.

Poţi avea tot ce îţi doreşti la masă, în numai câteva ore, fără nici cel mai mic efort, dar contra cost. Spre exemplu, dacă vrei să mănânci de Paşte friptură, stufat sau drob de miel, cozonaci, pască sau prăjituri poţi să comanzi toate acestea la o firmă de catering.

Aceasta nu numai că ţi le aduce acasă, dar ţi le furnizează proaspete, calde, numai bune de servit. Totul e să-ţi faci din timp programare.

Clienţi din toate categoriile sociale

„Oamenii au devenit din ce în ce mai receptivi şi ne solicită sprijinul. Pot spune că provin din toate categoriile sociale, pentru că timpul reprezintă o problemă reală a societăţii şi vor ca totul să fie gata, rapid şi fără efort, pentru a întâmpina sărbătoarea“, spune Florin Badea, managerul www.mancareadeacasa.ro, una dintre firmele de catering care livrează în Bucureşti, la domiciliu.

În perioada sărbătorilor, firmele de catering au din ce în ce mai mulţi clienţi, aşa că s-au adaptat şi lucrează la „foc continuu“.

„Firma noastră funcţionează non-stop cu observaţia că orice comandă trebuie făcută cu o zi înainte. În funcţie de valoarea comenzii oferim şi reduceri. Avem preţuri accebile începând de la 18 lei pentru o bucată de pască, până la 96 lei pentru 6 porţii de friptură de miel“, ne-a explicat Florin Badea.

Meniul acestei firme mai cuprinde şi ciorbă de miel (la 55 de lei pentru 6-8 porţii), salată de boeuf (la 63 de lei pentru 6-8 porţii) sau cozonaci cu rahat turcesc, la 40 de lei bucata.

Au şi meniuri pentru vegetarieni

La fel este şi în cazul primei firme, www.oalacubunatati.ro livrează preparate de Paşte la preţuri accesibile: ciorba de legume (la 49 de lei pentru 6-8 portii), friptura de miel (80 de lei,  6-8 porţii), stufat de miel (la 50 de lei, 6-8porţii) şi drob de miel (la 90 de lei, 6-8 porţii). 

Chiar dacă tradiţional de Paşte se mănâncă peşte şi miel, Oalacubunatati.ro livrează şi produse vegetariene: tocăniţa de legume (39 de lei, 6-8 porţii), salată de vinete (la 39 de lei, 6-8 portii), ardei umpluţi cu ciuperci (la 49 de lei, 6-8 porţii) sau fasole batută (la 30 de lei, 6-8 porţii). La ambele firme, comenzile se pot face online sau telefonic.

Datele de contact ale firmelor de catering care livrează în Bucureşti sunt următoarele:

Mancareadeacsa.ro tel. 0785.693.266 
Oalacubunatati.ro  la tel. 0785.509.755
A&D CATERING tel. 0213238253, 0213238254 sau e-mail : a-d@a-d.ro  
Ana Catering tel. 031-1035267  sau e mail: office@ana-catering.ro 
Elegant Catering tel. 0212550327 sau e-mail office@elegantcatering.ro.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite