Finaliştii Eurovision se întâlnesc cu Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul Eurovision va avea loc la TVR 1, sâmbătă, 25 decembrie, în emisiunea "Ne vedem la TVR".

Ediţia specială a emisiunii este programată la ora 14.20. Invitaţi vor fi Moş Crăciun, ajutoarele sale şi finaliştii la Selecţia Naţională Eurovision 2011.

Colindele şi surprizele vor fi sub pretextul unui concurs în care finaliştii la Selecţia Naţională Eurovision 2011. Invitaţii vor fi supuşi unor probe de perspicacitate, cultură generală şi, desigur, cântat de colinde.

Spre deosebire de Selecţia Naţională ce va fi organizată în noaptea de Revelion, evoluţia de acum a concurenţilor nu va fi jurizată de telespectatori (prin televoting) sau de specialişti în domeniul muzical, ci de către patru „crăciunei” conduşi de Mary Christmas (Adriana Trandafir), preşedinta juriului. Pentru că Moşul (Eugen Cristea) este foarte ocupat în această zi, el şi-a delegat ajutoarele să asculte şi apoi să noteze, în mod inedit, evoluţia fiecărui concurent.

Gazda emisiunii, Marina Almăşan, va avea ca invitaţi speciali pe Paula şi Ovi, cei care au ocupat locul trei la concursul Eurovision 2010. Ei au pregătit telespectatorilor un colind special în care interpretarea Paulei va fi una mai puţin obişnuită publicului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite