Filme gratis la Drive In Digital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul cinematograf în aer liber din Bucureşti se redeschide în acest weekend. Deschiderea oficială a singurului cinematograf Drive In Digital din România va avea loc pe 16 aprilie, însă, începând de mâine, iubitorii de film vor avea parte de şase seri speciale.

În acest an, deschiderea oficială a cinematografului în aer liber va fi precedată de o săptămână de filme de scurt şi lung-metraj. Astfel, cinematograful se va deschide oficial la data de 16 aprilie, dar de mâine veţi avea parte de filme franceze, filme cu actorul Clint Eastwood sau filme de comedie. O surpriză a organizatorilor este aceea că accesul la cinematograf este gratis începând de mâine şi până la data de 15 aprilie.

Singurul Drive In cu proiecţie digitală

Băneasa Drive In Cinema este singurul drive in din România care oferă proiecţie digitală. Pentru sunetul filmului, cei care aleg cinematograful în aer liber trebuie să seteze frecvenţa radioului pe 95,6 FM.

Cinematograful Drive In Digital este situat în zona comercială Băneasa, între Băneasa Shopping City şi IKEA, pe o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi. Aici cinefilii pot urmări filme de box-office din propria maşină, pot să vorbească, să comenteze în voie cu partenerii de film, beneficiind de confortul propriei maşini. Drive in Cinema-ul este deschis începând de mâine şi până în luna octombrie, având o capacitate de aproximativ 300 de maşini.

Preţurile biletelor variază în funcţie de perioada săptămânii. Astfel, de luni până joi, adulţii vor plăti 15 lei pentru un bilet, iar de vineri până duminică, un bilet va costa 20 de lei.

Elevii, studenţii şi pensionarii vor achita pentru un bilet 10 lei, de luni până joi, iar de vineri până duminică, vor lua un bilet la 14 lei. Pentru copii, costul unui bilet este de 10 lei (luni – joi) şi de 12 lei (vineri- duminică). La filmele difuzate în avanpremieră, biletele vor costa 24 de lei.

Programul filmelor la Drive In
Începând de sâmbătă, timp de şase seri, de la ora 19.30, cinefilii au acces gratuit la vizionări:
•  Sâmbătă - seara dedicată filmelor franceze
•  Duminică - Best of Animest 2008 & 2009,
•  Luni - filme de referinţă cu actorul Clint Eastwood
•  Marţi - Seara de Film Francez
•  Miercuri - Best of Spune Pe Scurt Comedy Night
•  Joi - proiecţie specială din cadrul Festivalului Internaţional de Film NexT.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite