Fiica secretă a lui Păunescu a fost alături de fraţi la parastasul de 40 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea care susţine că este fiica nelegitimă a marelui dispărut, Andreea Mihaela Bîrlea, a fost ieri la parastasul poetului şi a fost bine primită de fraţii ei.

EXCLUSIV O grefieră de la Tribunalul Bucureşti susţine că e fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu

Lovitură de teatru, ieri, la parastasul de 40 de zile al poetului. Andreea Bîrlea s-a îmbrăţişat cu familia, scrie Click

Ieri s-au împlinit 40 de zile de la trecerea în nefiinţă a poetului. A fost practic momentul în care creştinii consideră că sufletul părăseşte definitiv această lumea. Momentul pare să-i fi făcut pe cei din familia Păunescu să găsească o cale de împăcare cu Andreea Mihaela Bîrlea.

Femeia, care este grefier la Tribunalul Bucureşti, a cerut magistraţilor în urmă cu o lună să constate că este fiica poetului provenită dintr-o relaţie extraconjugală pe care acesta a avut-o cu mama ei.

Ieri ceilalţi copii ai lui Păunescu au fost foarte aproapiaţi de cea care le-ar putea fi soră. Andreea Bîrlă a stat alături de Andrei şi Ana Maria Păunescu pe toată durata slujbei de la biserică şi chiar a ajutat la pregătirile pentru pomenire în zilele de dinaintea evenimentului.

Familia poetului a mers împreună cu Andreea Bîrlea, după slujbă, la mormântul acestuia din cimitirul Bellu, unde s-au recules timp de câteva zeci de minute.


„Manifest pentru sănătătatea pământului“

După decesul tatălui său, Andrei Păunescu a avut un lung turneu pe care tocmai l-a încheiat. Turneul s-a numit „Manifest pentru sănătatea pământului" şi despre care a scris pe blogul său.

Spectacolele au fost la Nurnberg, Munchen, Carrara, Roma, Bruxelles, Zweibrucken  şi Viena.

„Deşi spusesem că nu ies în public până se fac 40 de zile de la trecerea tatălui meu, nu m-am ţinut de cuvânt )şi îmi pare bine) după ce Cornel Diaconu mi-a reamintit că făcuse planurile acestui turneu împreună cu Adrian Păunescu, care a şi dat numele spectacolului după poemul şi cartea sa din 1980“, a mai scris Andrei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite