Bucureşti: Fiesta Cubana la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii amatori de concerte au parte de ritmurile Havanei în această seară la Băneasa Shopping City. Biu Marquetti şi trupa ei sunt cei care vor fi responsabili cu punerea sângelui în mişcare. Doritorii de muzică de calitate vor avea la dispoziţie două zile pentru a cânta şi dansa alături de Biu.  

Mai citeşte şi:
Biu, armonia cu aromă de Havana

La Băneasa Shopping City, sâmbătă şi duminică, distracţia începe la ora 13.00. Vizitatorii mallului bucureştean vor putea urmări adevărate spectacole de muzică şi dans cubaneze. În plus, ei vor primi lecţii de dans de la instructorii de la A Lo Cubano Salsa School, Luis Carlos şi Alian.

Cei doi cubanezi vor face un spectacol de dans cu mişcări combinate de salsa şi raggaeton. Bucureştenii vor mai putea urmări spectacole live de percuţie şi demonstraţii de îndemânare la jongleriile cu foc.

Biu Marquetti cântă la Băneasa

Exotica solistă Biu Marquetti va fi piesa de rezistenţă a Fiestei Cubaneze. Ea va susţine, şi sâmbătă, şi duminică, în jurul orei 16.00, două concerte live, alături de trupa sa de instrumentişti. Cântăreaţa a intrat în atenţia publicului român în anul 2006, pe când făcea parte din trupa Mandinga. Ulterior, Biu a ales să rămână în România şi să urmeze o carieră solo.

De la petrecere nu vor lipsi faimoasele cocktailuri Daiquiri, Cuba Libre sau Mojito, pe care clienţii le vor putea primi gratuit pe baza unui bon de cumpărături în valoare de 150 de lei.

Cu acelaşi bon, ei se pot înscrie la tombola „Băneasa Shopping City - Destinaţia ta de vacanţă!“, care se desfăşoară pe tot parcursul lunii august. Tombola le oferă cumpărătorilor şansa de a câştiga numeroase premii instant, printre care şi o vacanţă în Mexic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite