Bucureşti: Mai sunt bilete la Festivalul Naţional de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci spectacole din cadrul Festivalului Naţional de Teatru 2009 se joacă cu casa închisă, dar mai găsiţi bilete la alte 20 de reprezentaţii.

Biletele se găsesc la Teatrul Naţional Bucureşti, Odeon, Bulandra, Mic, Comedie, Opera Naţională şi pe www.bilete.ro. Accesul la evenimentele conexe este liber.

BUCUREŞTI: O singură trupă străină la FNT 2009
BUCUREŞTI: Cântăreaţa cheală deschide Festivalul Naţional de Teatru
BUCUREŞTI: Nouă zile de teatru în Capitală

Cinci dintre spectacolele incluse anul acesta în programul Festivalului Naţional de Teatru sunt deja vândute: „Casa Zoikăi“ de Mihail Bulgakov, regia Alexandru Tocilescu, „Ioana şi Focul“ de Matei Vişniec, regia Cătălina Buzoianu, două producţii ale Teatrului de Comedie, „Sinucigaşul“ de Nikolai Erdman, în regia lui Felix Alexa, o producţie a Teatrului Naţional Bucureşti, plus ambele reprezentaţii ale pieselor „Orfeu şi Euridice“ în regia lui Alexandru Darie, şi „Lear“, în regia lui Andrei Şerban, producţii ale Teatrului Bulandra.

„Trei surori“, în două variante


Dacă nu aţi prins un bilet la unul dintre cele mai populare producţii din festival, mai găsiţi bilete la spectacole clasice, în montări de excepţie.

Pentru a vedea unele dintre cele mai bune spectacole din ţară pe scenele Capitalei vă mai puteţi procura bilete astăzi, de la casa TNB, pentru spectacolul de la ora 18.00, „Trei surori“ al Teatrului „Mihai Eminescu“ din Timişoara. Bucureştenii se vor putea bucura de montarea Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploieşti cu spectacolul „Furtuna“, de la ora 21.00. Reprezentaţia va avea loc la Teatrul Odeon.

De la aceeaşi oră, la Sala Izvor a Teatrului Bulandra, Tompa Gabor reface, împreună cu actorii de la Teatrul Maghiar din Cluj, atmosfera cehoviană creată de cele „trei surori“, într-o viziune clasică cu elemente atemporale.

În această seară, la Opera Naţională, de la ora 18.00, a fost programat spectacolul „Lapte negru“, în regia lui Claudiu Goga, de la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu“ din Braşov. Totodată, cinefilii vor fi răsfăţaţi şi ei la Sala Elvire Popesco cu Cinemateca Ad-Hoc, care va prezenta de la ora 22.00 filmul documentar „Have you seen the moon“.

Preţul biletelor variază în acest an între 21,2 lei şi 63,6 lei, pentru majoritatea evenimentelor existând şi bilete cu preţ redus, la 17,85 lei.

Şase reprezentaţii pe zi

Festivalul Naţional de Teatru vă propune anul acesta un program bogat şi dens cu nu mai puţin de şase reprezentaţii pe zi, în medie, şi cu multe alte evenimente conexe, care aduc mai aproape de noi universul teatrului din lume: lansări de carte, conferinţe, dezbateri, proiecţii de filme în nocturnă cu şi despre teatru.

Programul de mâine
Ora    Spectacol    Producţie    Sala

18.00, 21.00    Cum traversează Barbie criza mondială    Teatrul Naţional „Mihai Eminescu“ Timişoara Sala Mare TNB
18.00, 21.00    Psihoză 4.48    Teatrul Naţional „Lucian Blaga“ Cluj-Napoca    Sala Atelier TNB
18.00    Epopeea lui Ghilgameş    Teatrul Odeon    Teatrul Odeon
18.00    Trei surori    Teatrul Maghiar de Stat Cluj    Sala Izvor (Bulandra)
22.00    Concreţii    Teatrul LUNI    Teatrul Luni Green Hours

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite