"Femeia care şi-a pierdut jartierele" vine la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul "Femeia care şi-a pierdut jartierele", montat de Silviu Purcărete la Teatrul de Comedie, va avea o reprezentaţie la 20 august, la Romexpo, într-un spaţiu care se va numi "Teatrul Teatrelor" şi va putea fi folosit de teatrele bucureştene.

Directorul Teatrului de Comedie, George Mihăiţă, a spus pentru Mediafax că a găsit un loc perfect pentru spectacolul realizat de Silviu Purcărete.

Pavilionul de la Romexpo, unde se va juca "Femeia care şi-a pierdut jartierele", are 450 de locuri dispuse în gradene, "ca la tenis", a explicat George Mihăiţă.

Din distribuţia spectacolului fac parte Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Mihaela Teleoacă şi Dorina Chiriac.

George Mihăiţă şi Horaţiu Mălăele

Următoarele reprezentaţii de la Romexpo ale spectacolului semnat de Purcărete vor avea loc la 23 şi 30 august. Biletele pentru toate cele trei reprezentaţii de la Romexpo vor fi puse în vânzare în zilele care urmează.

image

Spectacolul "Femeia care şi-a pierdut jartierele", realizat după un text de Eugene Labiche, a mai fost jucat anul acesta la sediul Teatrului de Comedie din Bucureşti, dar şi la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Horaţiu Mălăele regizează "Pescăruşul"

Din toamnă, la sediul Teatrului de Comedie din Bucureşti se pregătesc două spectacole, unul dintre acestea fiind "Pescăruşul" de Cehov, pus în scenă de Horaţiu Mălăele.

Totodată, întrucât Teatrul de Comedie a sărbătorit 50 de ani de existenţă, George Mihăiţă spune că instituţia pe care o conduce va continua să îl omagieze pe Radu Beligan - care a fost primul director al teatrului. Astfel, marele actor şi regizor va monta un spectacol pe scena Teatrului de Comedie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite