Febra cumpărăturilor face ravagii în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul în Capitală a fost aseară mai aglomerat ca nicicând din cauza bucureştenilor care au început cumpărăturile de sărbători. Marile centre comerciale sunt deja luate cu asalt de către

Traficul în Capitală a fost aseară mai aglomerat ca nicicând din cauza bucureştenilor care au început cumpărăturile de sărbători. Marile centre comerciale sunt deja luate cu asalt de către persoanele care nu doresc să lase cumpărăturile pentru ultima sută de metri. Parcarile magazinelor au fost aseară pline ochi, iar multe maşini erau parcate pe drumurile din împrejurimi. Acest lucru a paralizat traficul din apropierea centrelor comerciale şi a dat peste cap traficul din întregul oraş. Pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, la intrarea în Militari, se formase aseară o coadă de maşini care se întindea pe o distanţă de 8 km. De asemenea, în nordul Capitalei, în zona Pipera -  Băneasa, se circula bară la bară încă de la ora 16, în condiţiile în care, într-o zi obişnuită, traficul devine foarte aglomerat abia în jurul orei 18.

În perioada sărbătorilor, se va dubla numărul poliţiştilor rutieri care vor dirija circulaţia în marile intersecţii. Recomandarea noastră: şoferi, evitaţi zonele comerciale dacă nu aveţi de făcut cumpărături, altfel riscaţi să petreceţi ore în şir la volan în drum spre casă!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite