„Fanii sportului“ revin pe bulevardul Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii se pot bucura şi în acest weekend de cea de-a doua ediţie a celui mai mare eveniment dedicat sportului în aer liber, „Via Sport“, desfăşurată pe bulevardul Kiseleff.

Începând de vineri seara, de la ora 22.00, până duminică la ora 14.00, bucureştenii se pot bucura de sportul în aer liber, în cadrul evenimentului organizat de Primăria Capitalei lşi Eventness. Manifestarea se defăşoară sub sloganul „Fanii sportului revin pe teren“. În tot acest interval de timp, traficul pe bulevardul Kiseleff va fi oprit.

Vara sportului în aer liber


În perioada 1 iulie – 28 august, timp de nouă weekend-uri consecutive, bucureştenii sunt aşteptaţi din nou să dea o tură cu bicicleta sau cu rolele, să joace baschet, tenis de masă, badminton, fussbal sau tenis de picior.

Mai mult decât atât, prin intermediul partenerilor proiectului, în cadrul „Via Sport“ sunt organizate competiţii ad-hoc, câştigătorii fiind recompensaţi cu premii atractive.

Organizatorii se aşteaptă ca peste 100.000 de bucureşteni să viziteze „Via Sport“ – cea mai circulată arteră a Capitalei pe timpul verii. Primăria Municipiului Bucureşti susţine proiectul „Via Sport“ în cadrul programului „Capitala Creşte Verde“.

La finalul proiectului, Primăria Bucureşti şi Eventness vor dona întregul echipament logistic mai multor şcoli din Capitală.
De vineri şi până duminica, ziua sau noaptea, fără întrerupere şi gratuit pentru toată lumea!


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite