Fanii s-au adunat la Sala Radio şi îşi iau adio de la Mădălina Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa Sălii Radio sunt adunate câteva zeci de persoane care aşteaptă sosirea sicriului cu trupul Mădălinei Manole. Maşina a plecat de ăpuţin timp de la Institutul de medicină Legală şi se îndreaptă spre Sala Radio. Cele mai multe persoane care se află la Sala Radio sunt femei care ţin în mâini flori şi lumânări.

UPDATE, ORA 16.30

Pelerinaj la Sala Radio. Fanii şi toţi cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu Mădălinei Manole stau la rând şi aşteaptă liniştiţi să o vadă pentru ultima dată.

UPDATE, ORA 15.50

Fratele  Mădălinei Manole nu se poate dezlipi de sicriu şi plânge fără încetare. În spatele sicriului a fost adusă o cruce albă pe care scrie Mircea Magdalena Anca, numele real al vedetei. Oamenii au început să depună flori şi lumânări lângă sicriu unde a fost adusă şi o fotografie de mari dimeniuni cu Mădălina.

UPDATE, ORA 15.36

Soţul Mădălinei plânge la căpătâiului Mădălinei. În jurul sicriului se află familia, iar fanii nu se pot apropia. Tatăl Mădălinei a ieşit în lacrimi din sală. Se simţea rău şi a fost ajutat de o altă rudă. „Copilaşul meu! Eu am crescut-o. Să-mi spună cineva ce s-a întâmplat!“, spunea tatăl cântăreţei.

UPDATE, ORA 15.20

Sicriul cu trupul Mădălinei Manole care este alb a ajuns la Sala Radio. Momentul a fost primit cu aplauze. Trupul Mădălinei a fost adus la Sala Radio la dorinţa la dorinţa familiei întrucât este locul unde a debutat. „Noi întotdeauna am difuzat melodiile ei pe care le îndrăgim“, a declarat redactorul şef de la redacţia muzicală a Radio România Actualităţi.

UPDATE, ORA 15.15

Oamenii adunaţi la sala Radio au format un culoar pe unde va trece sicriul cu trupul Mădălinei Manole. Ei o aşteaptă cu flori, dar şi cu lacrimi în ochi. Aici a ajuns şi realizatorul de emisiuni, Titus Andrei care şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. „Tot ce făcea Mădălina, făcea cu pasiune şi dăruire. În mintea mea fac o asociere între ea şi Şerban Georgescu pentru că toate melodiile erau ale lor. Amândoi vor rămâne mereu în amintirea mea“, a declarat Titus Andrei.

Oamenii vorbesc atât despre moartea ei, dar mai ales despre muzica ei. „Am toate CD-urile Mădălinei. Le colecţionez din anul 1991 şi am încercat să merg mai la toate spectacolele ei. Am iubit-o mult pentru muzica şi firea ei jovială şi mereu pozitivă“, a declarat Dorela Alistar, o pensionară în vârstă de 66 de ani.

Sicriul va fi aşezat pe două mese învelite în negru şi amplasate în mijlocul foaierului unde au mai fost aduse şi două coroane de flori, una din partea Radiodifuziunii şi o alta de la Casa de Discuri Electrocord.

Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 13.00. la cimitirul Bolovani din Ploieşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite