Fanii lui Michael Jackson vor dansa mâine pe ritmurile melodiei "Thriller"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 80 de fani ai megastarului Michael Jackson vor dansa, sâmbătă, începând cu ora 14.00, la Afi Palace Cotroceni, pe ritmurile melodiei "Thriller", în cadrul evenimentului special ProFM "Thrill the World"


Evenimentul special ProFM, "Thrill the World", va fi pus în scenă de Fan Clubul Michael Jackson din Bucureşti la Afi Palace Cotroceni.
Începând cu ora 14.00, peste 80 de fani ai megastarului vor dansa pe ritmurile melodiei "Thriller", iar cei care vor deschide dansul vor fi DJ-ul ProFM Ramon Cotizo şi Oana Tache de la MTV.

După tributul "Dancing the Drill" de pe 29 august, anul acesta, Fan Clubul MJ din Capitală a decis să se alăture ţărilor în care "Thrill the World" a devenit deja tradiţie, aducând acest eveniment pentru prima dată şi în România, la Bucureşti.

Pe 29 august, câteva sute de fani l-au omagiat pe Michael Jackson, prin dansuri şi cântece, pe aleea care poartă numele artistului din Parcul Herăstrău din Bucureşti, în ziua în care megastarul ar fi împlinit 52 de ani."Regele muzicii pop" a fost omagiat la Bucureşti în cadrul "Tribut Michael Jackson - Dancing The Drill", evenimentul din Parcul Herăstrău fiind punctul culminant al unei serii de manifestări organizate de-a lungul acelei zilei în memoria starului.


"Thrill the World" a fost gândit încă din anul 2006, ca un tribut adus lui Michael Jackson. Participanţii din mai multe ţări dansează "Thriller" după aceeaşi coregrafie predată de Ines Markeljevic, creatoarea evenimentului, la aceeaşi oră, în funcţie de fusul orar al fiecărei ţări participante, din dorinţa de a uni simbolic întreaga lume prin dans şi a stabili un record mondial pentru dansul simultan cu cei mai mulţi participanţi.
Primul dans "Thrill the World" a avut loc în Toronto în octombrie 2006, stabilind primul record mondial pentru dansul "Thriller" cu cei mai mulţi participanţi.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009 la Los Angeles, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite