Fanii italieni ai sopranei Roxana Briban, în august: „mi se pare că ai slăbit prea mult. Aş vrea să te strâng în braţe să te protejez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Briban a primit zeci de mesaje pe blogul personal roxanabriban.com, în care fanii ei, atât din ţară cât şi de peste hotare, o felicitau pentru calităţile vocale excepţionale. Unii i-au lăsat şi mesaje de condoleanţe după nefericitul evenimentul de acum două zile. Un fan din Italia i-a scris în urmă cu trei luni că a slăbit prea mult.

„Păcat. Mare păcat! Odihnească-se în pace...!“, este ultimul mesaj lăsat de un fan al artistei, Dacian, pe blogul ei personal.

Următorul vine de la Ioana, din septembrie, în care aceasta o felicita pentru talentul ei. „Trăiesc cu convingerea că nu există mulţi artişti de valoarea dumneavoastră, cu talentul, puterea artistică şi vocală, cu stilul personal aparte, cu felul electrizant de apariţie pe scenă. Sunteţi deosebită şi deosebit este modul în care ati influenţat vieţile celor ca mine, oameni care s-au ataşat iremediabil de operă datorită dumneavoastră“.

Apoi urmează câteva mesaje de la fani italieni care îi spun că datorită ei s-au îndrăgostit de Bucureşti. Unii dintre ei chiar i-au cerut să le trimită autografe prin poştă. „Dragă Roxana, nu am primit fotografia sa cu autograph. Poate că poşta nu funcţionează bine? Cu stimă şi respect, Cezzare Pelizzari, din Ferrara.

O fană chiar i-a cerut ajutorul artistei: „Îmi cer scuze dacă deranjez. Mă confrunt cu o problemă şi m-ar interesa şi opinia dvs. Sunt studenta d-nei Slătinaru,sunt soprană dramatică şi am o mare problemă cu acutul. Nu ştie nimeni să-mi explice ce anume trebuie să fac şi ca soluţie au găsit să cânt subţire…Mi-e teamă că pe zi ce trece îmi pierd din volum şi culoare. Îmi cer scuze că am îndrăznit să vă abordez dar cred ca sunteţi singura care mă poate lumina. Vă mulţumesc“, susţine Bianca Mărgean.

Radu Rotărescu, îi spunea artistei la sfârşitul lui august: „Dragă Roxana ce aş mai putea să-ţi spun decât că după atâţia ani în care am urmărit absolut toate spectacolele tale şi la care am fost copleşit de emoţii de atâtea ori, nişte biete cuvinte nu au cum să exprime întreaga ta artă şi sensibilitate! Încă de când ai păsit în rolul Contesei mi-am dat seama că scena este facută pentru un suflet complex ca al tau ; de-a lungul anilor prin interpretările tale am înţeles ce inseamnă de fapt opera !!! Vocea ta nu este altceva decat un diamant preţios, rar si unic de care foarte mulţi suntem dependenţi ! Nu pot decât să-ţi mulţumesc că exişti“.

Tot la sfârşitul lui august, Gerando Cerca, din Italia, îi scria: „Dragă Roxana, am văzut pozele şi eşti foarte frumoasă. Ai slăbit mult. Poate prea mult. Sper că vocea ta a rămas aceeaşi. Aş vrea să te strâng în braţe şi să te protejez. Un pupic drago, Gerardo“.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite