Falşi inspectori OPC, reţinuţi de poliţiştii din Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reţinut patru persoane care cereau şpăgi patronilor de firme pentru a nu-i sancţiona, sub pretextul că sunt angajaţi ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului. Suspecţii vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cei patru suspecţi au ajuns în vizorul poliţiştilor în urma unei sesizări la numărul unic de urgenţe 112 făcută de administratorul unei societăţi comerciale din Voluntari. Acesta a reclamat faptul că la magazinul său s-au prezentat patru persoane  care s-au prezentat drept inspectori în cadrul Oficiului pentru Protecția Consumatorului și care, în urma unui “control”, au pretins suma de 100 de lei pentru a nu a aplica o sancțiune contravențională.

Înşelăciuni în serie
Poliţiştii s-au dus imediat la faţa locului şi i-au reţinut pe cei patru suspecţi. „Deasemenea polițiștii au stabilit faptul că, în aceeași zi, cele 4 persoane , s-au prezentat și la alte 3 societăți comerciale, acționând în același mod.

În urma percheziţiei corporale, polițiștii au descoperit  asupra celor patru suma de 800 de lei“, au declarat reprezentanţii IPJ Ilfov.
Persoanele în cauză au fost reținute, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea şi Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uzurpare de calităţii oficiale.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite