Facultăţile bucureştene se prezintă în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 şi Inspectoratul Şcolar al Sectorului 2 organizează sâmbătă, de la ora 11.00, la Centru de activităţi recreative şi educaţie “Sf. Pantelimon” (Şoseaua Pantelimon nr. 301), Târgul de prezentare a ofertei educaţionale “Drumul meu, încotro? – Facultăţile bucureştene se prezintă”.

Scopul acestui târg este acela de a-i ajuta pe absolvenţii liceelor din sectorul 2 să ia cele mai importante decizii din viaţa lor, aceea de a alege cea mai bună facultate pentru ei.

Într-un cadru familial, elevilor din clasa a XII-a li se oferă posibilitatea de a cunoaşte direct de la colegii lor mai mari facultăţile de care sunt interesaţi, de a pune întrebări profesorilor şi a se informa cu privire la oferta educaţională pentru anul şcolar 2012–2013.

În sala de festivităţi a Centrului, facultăţile de stat şi cele particulare vor putea să-şi prezinte avantajele şi perspectivele oferite, precum şi dotările materiale şi oferta educaţională pentru anul universitar următor, putând astfel să-i convingă pe absolvenţii din sectorul 2 să le devină studenţi.

De asemenea, fiecare facultate va avea un stand propriu de prezentare unde se vor afla profesori şi studenţi ai facultăţii care vor oferi informaţii şi pliante vizitatorilor.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite