Vrei să lucrezi pentru cea mai populară rețea de socializare? Facebook a deschis primul birou în Europa. Angajează români!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colosul web american a luat decizia de a deschide primul birou de pe Bărtrânul Continent. Astfel, pe lângă birourile de inginerie din Menlo Park, New York şi Seattle, compania Facebook a inaugurat recent primul sediu din Europa, în Capitala Marii Britanii, Londra.

Cu această ocazie, compania a anunţat că intenţionează să angajeze 22 de ingineri în acest birou.

Potrivit reprezentanţilor americani, Facebook şi-a dorit acest lucru deoarece apreciază potenţialul informaticienilor europeni, iar această decizie are la bază dorinţa de a mobiliza inginerii talentaţi din Europa, să lucreze la produsele Facebook. Cei care vor lucra în acest birou au ca principală preocupare dezvoltarea platformei propriu-zisă dar şi zona de aplicaţii pentru smartphone-uri. Philip Su, liderul echipei londoneze, a declarat că Londra a fost o alegere perfectă deoarece aici este cel mai bine reprezentat spiritul european, iar mediul de afaceri este unul favorabil şi stabil.

În prezent, compania are peste 900 de milioane de utilizatori lunari activi. Dintre aceştia, compania estimează că 80% locuiesc în afara Statelor Unite şi Canadei.

Un alt motiv care a stat la baza deciziei de a deschide biroul londonez a fost acela că numărul profesioniştilor care ar putea lucra la dezvoltarea Facebook este prea mic în Statele Unite. Compania îşi lărgeşte, aşadar, echipa prin adăugarea unor ingineri talentaţi din Europa, au mai declarat reprezentanţii Facebook, citaţi de TechCrunch.

Astfel doritorii trebuie să citească cu atenţie cerinţele postului pentru care aplică şi să îşi pregătească cv-ul foarte bine. Reprezentanţii companiei sunt interesaţi să angajeze persoane cu o imaginaţie bogată, cu o atitudine deschisă şi constructivă, care să sprijine dezvoltarea comunităţii Facebook şi să aplice politicile companiei.

Inginerii români pot aplica la oricare dintre cele 22 de posturi din biroul londonez unde se caută următoarele specializări:

Click pe linkurile de mai jos pentru a vedea cerințele postului

Software Engineering

Software Engineer, Mobile
Software Engineer, Android
Manager, Software Engineer

Recruiting

Recruting Coordinator – Contract
Recruting Manager
Tehnical Recruiter – Contract


Developer Relations

Developer Advocate

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite