UPDATE O tânără din Bucureşti a fost băgată în spital de un şofer beat care gonea la volanul unui Audi. Alţi doi oameni au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, azi dimineaţă, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un refugiu de tramvai de pe şoseaua Mihai Bravu.

Ora 14.00

„Fata de 20 de ani rănită grav în urma accidentului cu Audi a ajuns la spital cu traumatis cranio-facial. Aer fractură de mandibulă care va necesita o operaţie chirurgicală“, a declarat doctorul Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală.

Ora 13.30 Andrei Codău, din cadrul Poliţiei Rutiere Bucureşti, a declarat că şoferul avea o alcoolemie de 0,39 la mie si că i se va deschide dosar penal. „Bărbatul va fi cercetat pentru vătămare corporală. Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Iancului cu Mihai Bravu din Bucureşti, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile din trafic“, a declarat Andrei Codău.

Mai citiţi:

Un BMW și un Chevrolet, grav avariate după ce au dărâmat un semafor în sectorul 3. Șoferul vinovat a ajuns la spital! (foto)

Conform agentului Poliţiei Rutiere, tânăra în vârstă de 20 de ani, cel mai grav rănită, a ajuns la Spitalul Floreasca.

Din cauza vitezei, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a intrat în refugiu, după care s-a răsturnat. În maşină erau patru tineri, una dintre pasagere fiind transportată în stare gravă la Spitalul Floreasca. De asemenea, un alt tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale la locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul nu doar că circula cu viteză foarte mare, dar a şi consumat băuturi alcoolice înainte de a se sui la volan.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru amanunte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite