FOTO Născuţi ca să stăm la coadă: peste 300 de bucureşteni s-au făcut conserve în faţa unui magazin cu ţoale made in China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de shopping, dar şi gură-cască, s-au aşezat azi dimineaţă la coada care anunţa deschiderea unui magazin celebru de haine. Pentru a fi siguri că prind bonul de reducere de 80 de lei, unii şi-au dat ghionturi şi au speculat momentele de neatenţie a celorlalţi pentru a trişa la coadă. Doar primii 100 au fost norocoşi.

Încă de la primele ore ale dimineții lumea s-a adunat în fața magazinului H&M din Sun Plaza. Doar 100 de bucureşteni mai iuţi de picior au prins voucherul de 80 de lei, restul au intrat şi s-au plimbat ca la muzeu. “Frumos, ce să zic. Scumpe toate. Mă aşteptam să văd o promoţie, ceva. Mai ales că este prima zi”, susţine una dintre domnişoarele cochete care a ieşit cu mâinile în buzunar din magazine.

Coadă la inaugurarea unui magazin cu haine made in China

Cum era de aşteptat, hainel de sezon au fost cele mai căutate. Astfel, preţul un pulover de bumbac ajunge în medie la preşul de 129 de lei, o geacă de iarnă la 199 de lei, mănuşi – 29 lei, căciulă - 39 d elei, blugi - 89 de lei.

Până acum H&M a deschis în România 8 magazine, dintre care 5 în Bucureşti: în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza Romania și Bucureşti Mall.

Hainele H&M comercializate în România sunt făcute în ţări precum China, Bangladesh, India şi uneori în Turcia sau România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite