FOTO Şi băieţii se dezbracă pe net pentru 4.000 de euro pe lună. Condiţia principală:„trebuie să-ncapă într-un fotoliu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că pare o „meserie“ doar pentru fete, videochatul este practicat fără probleme de foarte mulţi băieţi – gay sau heterosexuali, dar şi de cupluri. Salariile sunt punctul forte al ofertelor care abundă pe internet: pot ajunge chiar la 4.000 de euro pe lună.

„Ai peste 18 ani? Cunoşti limba engleză sau franceză la nivel mediu? Ştii să foloseşti calculatorul? Eşti o persoană serioasă şi punctuală?“ – şi cam atât. Acestea sunt condiţiile minime pentru ca un băiat să se poată înscrie pentru un post de performer de videochat.

Sunt şi femei care apelează la serviciile performerilor de videochat

DĂ CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE

Pentru cei care nu sunt familiari cu termentul, videochatul implică o persoană, bărbat sau femeie, care se filmează într-un decor intim şi îndeplineşte dorinţele sexuale a unui client care-l urmăreşte pe ecranul de la calculator.

Citeşte şi:

FOTO Cât câştigă fetele care se despoaie pe internet

Tramsmisia imaginilor de la performer la client se face prin intermediul internetului, în timp real. În România este plin de studiouri de videochat, fie că vorbim de Capitală sau oraşe mai mici. Cu toate că majoritatea oamenilor ştiu că fetele practică acest job, există şi foarte mulţi băieţi sau cupluri care fac bani din exploatarea perversiunilor unor necunoscuţi. Şi încă bani buni.

Siteurile de profil afişează sume ameţitoare pentru ţara noastră pe care performerii le pot face „fără probleme“. „Căştigurile diferă de la o persoană la alta şi variază între 600 şi 4.000 de euro pe lună“, apare pe prima pagină a unui astfel de portal.

Inteligenţa şi abilitatea, principalele atuuri necesare
Cu toate că la prima vedere am avea impresia că cei care fac videochat trebuie să arate foarte bine, pentru ca cineva să fie dispus plătească sume foarte mari de bani pentru a-l vedea gol, lucrurile nu stau chiar aşa în realitate. „Aspectul fizic şi machiajul sunt detalii care ţin de imaginea fiecăruia dar să nu uităm că şi camera poate ascunde unele defecte. Inteligenţa şi abilitatea în conversaţii sunt cele mai importante“, se arată pe un alt site de profil.

Această informaţie este confirmată şi de un băiat care lucrează la un astfel de studio. „Nu suntem agenţie de modeling - nu avem tipare. Băiatul trebuie, totuşi, să se autoanalizeze de acasă. Atâta timp cât încape într-un fotoliu poate face asta fără probleme. Trebuie să aibă vrăjeală ca să poată agăţa clienţii înaitne să intre pe privat“, explică Alex. Înainte ca clientul să înceapă să plătească, el are conversaţii cu mai mulţi performeri, pe care nu îi vede. După discuţii el se decide pe cine vrea să şi vadă atunci începe taxarea.

„Banii de la bărbaţi se scot“
Jobul de performer se poate face atât de acasă cât şi într-un studio amenajat ca un dormitor. În privinţa clienţilor, Alex spune că sunt de peste tot, bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni. De peste tot, mai puţin din România. „Îţi dai seama că mulţi dintre băieţii care fac asta nu ar vrea să afle familia sau alţi prieteni cu ce se ocupă. De-aia nu luăm clienţi din ţara noastră“. Performerii au până în 30 de ani şi nu ştiu mereu cu ce client au de-a face. „Sunt unii membrii care vor doar să vadă, fără să fie văzuţi. Băieţii nu ştiu, astfel, cu cine vorbesc exact. Sunt clienţi din toată lumea. China, Africa şi chiar Australia“.

Alex spune că sunt mai mulţi clienţi homosexuali decât femei . „Banii de la bărbaţi se scot. Femeile, oricât de urâte ar fi, tot găsesc un prost cu care să-şi facă treaba. La bărbaţi e mai greu, în special dacă au familii sau au funcţii înalte şi nu vor să se afle ce preferinţe sexuale au“.

Tariful: de la 1 la 12 dolari
Taxarea pentru videochat începe de la 1 dolar şi poate ajunge la 12 dolari pe minut. Din aceşti bani, performerul ia aproximativ 10-15%, iar restul banilor sunt împărţiţi între proprietarii siteului de găzduire şi patronii studioului.

Alex susţine că performerii nu sunt obligaţi să facă anumite lucruri pe care nu doresc să le facă. „Se discută înainte cu clientul ca să vadă ce aşteptări are. Bineînţeles că trebuie să se dezbrace, totuşi. Dar sunt şi clienţi care nu vor asta, vor doar să stea de vorbă. Nah, fiecare cu fanteziile lui“, a subliniat tânărul.

Un performer din Capitală, George, spune că este avantajos pentru băieţii care fac asta pentru că scot mulţi bani. Cu toate astea, poate deveni şi obositor. „Decât să se masturbeze în baie, mai bine o fac în faţa camerei pentru foarte mulţi bani. Sunt şi nopţi obositoare. După trei, patru finalizări deja simţi că o iei razna“, spune băiatul care face videochat de aproximativ un an. El susţine că lucrează cinci zile pe săptămână, aproximativ şapte ore pe zi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite