FOTOGALERIE Vezi cum a văzut Spiderman de Franţa, Bucureştiul, de la etajul al 16-lea al Hotelului Intercontinental!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alain Robert (49 de ani), celebrul căţărător urban cunoscut mai bine drept Spiderman, a urcat astăzi pe Hotelul Intercontinental. Clădirea nu intră în topul blocurilor înalte pe care le-a escaladat sportivul, întrucât Intercontientalul nu are decât aproximativ 80 de metri.

Cea mai mare provocare pentru francez a fost hotelul Burj Khalifa din Dubai de 828 de metri, pe care s-a căţărat în primăvara acestui an.

MAI CITEŞTE ŞI:

Cea mai mare provocare pentru francez a fost hotelul Burj Khalifa din Dubai de 828 de metri, pe care s-a căţărat în primăvara acestui an

Mai mult. francezul a avut o coardă de siguranţă legată de echipament. De obicei el preferă să urce pe blocuri fără niciun element de siguranţă, dar de data aceasta nu a avut de ales. „A trebuit să procedez aşa întrucât am venit aici sponsorizat de o firmă şi a trebuit să urc astfel pentru a obţine autorizaţie“, a subliniat Alain.

Spiderman de Franţa, Alain Robert, s-a urcat pe Intercontinental

DĂ CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE

El a început „ascensiunea“ la 14.00 fix şi a ajuns la etajul al 17lea la ora 14.15. Acolo s-a oprit întrucât partea superioară a clădirii, până la nivelul  22 este imposibil de escaladat. La „poalele“ hotelului l-au aşteptat aproximativ 200 de persoane care l-au aplaudat şi i-au strigat numele până când a ajuns în vârf. Printre curioşi au fost şi câţiva copii care s-au îmbrăcat în costum de „Spiderman“. „Haide Alain. Urcă-te până sus de tot şi fă-ne cu mâna. Ai grijă să nu cazi. Fă ca Spiderman“, striga unul dintre prichindei. Nu numai micuţii s-au îmbrăcat în costumul Omului Păianjen ci chiar şi un reporter de la OTV.

Spiderman de Franţa a escaladat Hotelul Intercontinental

DĂ CLICK PE POZE PENTRU FOTOGALERIE

Echipaje de la Ambulanţă şi pompieri s-au aflat în zonă, deşi căţărătorul a susţinut că nu o să fie cazul ca aceştia să fie nevoiţi să intervină în vreun fel.

Până acum, Alain a escaladat peste 100 de zgârie-nori, lucru pentru care a intrat în cartea recordurilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite