Bucureşti: FOTOGALERIE Chicane a făcut spectacol în faţa Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva mii de oameni s-au strâns aseară în Parcul Izvor din Capitală pentru a participa la prima zi a Tuborg Green Fest. Invitatul special a fost DJ-ul britanic Chicane, care a susţinut un recital incendiar timp de aproximativ o oră.

Evenimentul a început, ieri, în jurul orei 16.00 şi s-a încheiat după ora 2.00 noaptea. Cei care au urcat pe scenă la seara electro a festivalului au fost trupele Sensor, Şuie Paparude, The Crystal Method şi Chicane.

Grupul muzical al DJ-ul englez Nick Bracegirdle, cunoscut şi sub numele de Chicane, a făcut un spectacol de senzaţie. Fanii muzicii electronice au dansat pe ritmurile nebuneşti ale formaţiei şi au cerut bis de două ori, care le-a şi fost oferit. Britanicii au cântat aproximativ o oră, timp în care publicul i-a susţinut încontinuu cu urale şi aplauze.

Mâncarea şi băutura cumpărate cu jetoane
Cei prezenţi la festival s-au bucurat de o muzică de calitate şi au avut ocazia să servească şi mâncare sau băutură de la barurile montate în parc. Pentru a evita formarea unor cozi interminabile, s-au folosit jetoane pentru achiţionarea diferitelor produse. Aceste cartonaşe pătrăţoase din plastic galben puteau fi cumpărate, la preţul de 4 lei bucata, de la ghişee aflate la intrarea în parc, dinspre staţia de metrou Izvor.

Un jeton pentru-un pahar cu bere
Pentru un pahar cu bere la 0,4 litri petrecăreţii au trebuit să plătească un jeton. La fel şi pentru un pahar cu suc natural. Un energizant putea fi cumpărat la preţul de două jetoane şi jumătate, iar un pahar cu apă costa doar jumătate de jeton. Seminţele sau alunele erau la preţul de un jeton, iar fisticul două jetoane.
 
Bere, doar până la ora 23.00
După terminarea concertului, în jurul orei 23.15, spectatorii s-au îndreptat către terasele special amenajate din incinta parcului, unde au servit câte-un mic, care costa jumătate de jeton sau o bucată de carne de porc la grătar la cinci jetoane şi un pahar de suc. Asta deoarece bere nu mai aveau voie să consume la acea oră, întrucât legea nu permite comercializarea băuturilor alcoolice în spaţiul public după ora 23.00.

Dj Gojira a mixat până la ora 2.00
După un sfert de oră de la terminarea concertului, o parte dintre petrecăreţi s-au mutat la cortul gigantic din parc unde au ascultat, până înspre ora 2.00, „în linişte“, adică la căşti individuale, muzica mixată de DJ Gojira.

„A fost super tare evenimentul. O să vin şi mâine seară (n.r. în seara aceasta) să îi ascult pe cei de la Guano Apes“, a declarat Clara, din Bucureşti.
Cu toate că la concert au fost prezenţi foarte mulţi spectatori, băieţii de la firma de pază care s-au asigurat că lucrurile decurg fără incidente au declarat că nu au fost evenimente neplăcute şi că a fost o noapte liniştită din acest punct de vedere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite