FOTOGALERIE Maşini de lux vândute ilegal în buricul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vreme de mai bine de un an, în loc vizibil oricărui bucureştean, o firmă punea în vitrină unui showroom  maşini de lux pe care le-a vândut ilegal.

Abia ieri, inspectorii Gărzii Financiare au verificat casa de marcat a societăţii şi au ajuns la concluzia că aceasta a fost dizolvată de multă vreme în acte, însă în realitatea continua să cumpere maşini din Uniunea Europeană fără TVA, şi să le vândă în ţară fără însă să-şi declare veniturile. „Am făcut mai multe invitaţii proprietarilor societăţii Forum Auto care, de fapt, este din Argeş. Din acte nu rezultă că ar avea vreun punct de lucu în Bucureşti.



Reprezentanţii societăţii nu s-au prezentat însă la discuţii”, a declarat inspectorul Constantin Ştefică. Ieri, inspectorii au sigiliat maşinile, iar în cazul în care patronii vor încerca să le mute, riscă doasr penal. „Revoltător este faptul că maşinile acestea erau vândute, înmatriculate şi nimeni nu sesiza vreo neregulă, nici Administraţia Financiară, nici RAR-ul”, a mai spus Ştefică.

image
image

Astăzi urmează ca maşinile de timp BMW X5 şi X6, Range Rover şi Porche Cayenne să fie urcate pe o platformă şi mutate într-un spaţiu al Gărzii. Apoi, acestea vor fi predate Fiscului pentru a le valorifica prin vânzare la licitaţie. Valoarea totală a celor nouă maşini găsite în showroomul dar şi în spatele acestuia, din zona Şoselei Nordului, lângă Ambasada Chineză, este în jur de două milioane de euro. 

image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite