Bucureşti: FOTOGALERIE Cea mai cunoscută sosie a Madonnei a concertat azi-noapte în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-noapte, reporterul „Adevărul“ a obţinut un interviu de la sosia starului american. Melissa Totten, cea care îi precede toate concertele Madonnei din turneul „Sticky&Sweet“, a făcut spectacol azi-noapte în Clubul Elements din Capitală.

Cântă ca Madonna, arată ca Madonna, dansează ca ea, o cheamă... Melissa Totten. Cu patru zile înainte de mult-aşteptatul eveniment din Parcul Izvor, fanii interpretei americane şi-au celebrat ieri idolul în cluburile din Capitală. Aseară, începând cu ora 22.00, câteva sute de persoane s-au strâns pe terasă la Hard Rock Café din parcul Herăstrău unde a avut loc o super-petrecere Madonna. Spectatorii au cântat hiturile divei muzicii pop într-un concurs de karaoke, au dansat pe melodiile ei şi au urmărit unele dintre cele mai cunoscute videoclipuri.

Analia Selis, fan Madonna
Gazda evenimentului a fost cântăreaţa Analia Selis, care s-a declarat fan al interpretei americane. „Ascult cu plăcere muzica ei şi o consider model pentru multe generaţii de tineri. Chiar şi eu am fost influenţată de muzica şi de stilul ei original“, a declarat Analia.

Cu toate că la începutul serii spectatorii s-au dovedit a fi destul de timizi, neînghesuindu-se să participe la concursul de karaoke, până la sfârşit aproape 20 de persoane au luptat pentru cele două invitaţii la concertul divei, puse în joc de organizatori.

Un bucureştean a cântat melodiile divei
Printre participanţi a fost chiar şi un bărbat. Cu toate că nu a obţinut niciun premiu, Mihai Niculescu în vârstă de 41 de ani a reuşit să câştige simpatia publicului. „Sunt fan Madonna şi o să îmi cumpăr bilet la concertul ei“, a declarat bucureşteanul.

Comunitate online dedicată Madonnei
Organizatorii evenimentului au fost cei care administrează site-ul www.radiomadonna.ro, care au pus bazele unei mici comunităţi dedicată artistei. „Site-ul a fost creat la 30 iulie şi doreşte să reunească toţi fanii Madonnei de la noi din ţară. Scopul nostru este să creăm chiar un fan club oficial dedicat cântăreţei“, a declarat Toader Păun, unui dintre reprezentanţii site-ului.

Melissa Totten, sosia divei i-a cucerit pe spectatori
După terminarea evenimentului din Hard Rock Cafe, fanii au putut să continue seara dedicată divei lor, în Club Elements. Aici, începând cu ora 1.00 noaptea, Melissa Totten, una dintre cele mai cunoscute imitatoare ale artistei, a făcut un spectacol de neuitat. Americanca şi-a demonstrat măiestria, interpretând aproape la perfecţiune, melodiile divei.

Îi precedă turneele, dar nu o cunoaşte pe divă
„Sora geamănă“ a Madonnei a cântat,  a dansat şi s-a comportat exact ca artista „originală“. „Fac asta din 1992. Nu am avut încă ocazia să o întâlnesc pe Madonna, dar sper să reuşesc într-o zi. Am o voce similară cu a divei şi am învăţat şi mişcările ei ca atunci când sunt pe scenă, lumea să se simtă ca şi cum ar fi în preajma divei“, a declarat Melissa Totten, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“.

Aflaţi din „Adevărul“ de mâine-dimineaţă secretele Melissei Totten

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite