FESTIVAL ÎN NOCTURNĂ 10.000 de lumânări vor fi aprinse în Parcul Carol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt invitaţi mâine seară, la Festivalul Luminii, începând cu ora 21.00, în Parcul Carol. Aflat la a patra ediţie în Bucureşti pentru prima dată evenimentul va fi transmis live pe www.festivalul-luminii.ro. 10.000 de lumânări vor fi aprinse pe aleile parcului.

Spectacolul cu foc şi lumini este oferit de ArtFusion, pantomima o aduc tinerii amatori, iar cântecele de munte vor fi interpretate de Cercetaşii României. În cadrul evenimentului. În plus, pentru câteva secunde fiecare se poate fotografia în „pielea” unei lumânări.

Îmbrăţişări gratuite veţi primi tot mâine seară la festival, iar pe Aleea Bucuriilor Simple veţi putea împărtăşii lucrurile mărunte care vă bucură sufletul. Fiecare trecător poate aprinde o lumânare în parc prin care „să-şi prindă visele”, o dorinţă, o mulţumire, o supărare.



Festivalul Luminii 2011 este un proiect sincron realizat în 23 de oraşe din ţară. În Bucureşti, evenimentul va fi posibil datorită colaborării dintre Organizaţia Naţională Cercetaşii României, Primăria Capitalei şi organizaţiile de tineret partenere.

festival lumina
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite