Expoziţie de maşini şi fete „tunate“ la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru trei zile Bucureştiul a devenit capitala pasionaţilor de maşini preparate. Pe durata târgului vor fi organizate concerte, demonstraţii cu piloţi, etape de drift dar şi concursuri pentru „cea mai populară maşină“.

Încă de la prima ediţie, „Romanian Tuning Show“ şi-a propus să atragă un public numeros. Aşa că lista de invitaţi speciali internaţionali este una foarte atractivă, în sensul că au răspuns cu „prezent“ echipaje din Germania, Ungaria şi Grecia. Evident, cele mai multe maşini tunate sunt de la noi din ţară.

„Fast and Furios“, la expoziţie

Una dintre pricipalele atracţii ale evenimentului îl reprezintă exponatele unei firme specializate în tunning din Oradea. Propietarul acesteia deţine patru maşini care vor atrage cu siguranţa atentia vizitatorilor. Este vorba despre un Pontiac Solstice din 2004 şi a unui Opel Astra Cabrio din 1996 care au caroseria vopsită cu chipul actorilor din filmul „Fast and Furious“, a unui Audi care a câştigat un concurs de gen în Ungaria pentru caroserie unicat şi a unui Fiat Bravo din 2010 care are în interior decoruri Barbie.

image

„Toate maşinile sunt lucrate manual şi m-au costat cel mult 5000-6.000 de euro fiecare“, ne-a declarat propietarul maşinilor Ervin.

image
image
image

Concurs pentru „Cea mai populara maşină“

Vizitatorii pot vota maşina preferată print-un sms la 1268 şi pot scrie în text codul aferent pentru fiecare maşină în parte.Duminică la finalul evenimentului se va alege „Cea mai populară maşină“ dar şi „Cea mai populară hostess“. Biletul de intrare la show-ul automobilistic de la Romexpo costă 20 de lei.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite