Expoziţie pentru copii la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

mămici, copii până la 5 ani şi părinţi sunt prezente la Baby Expo, salonul care s-a deschis astăzi la Sala Polivalentă din Capitală.Amprente de ciocolată şi circuit de maşinuţe

mămici, copii până la 5 ani şi părinţi sunt prezente la Baby Expo, salonul care s-a deschis astăzi la Sala Polivalentă din Capitală.

Amprente de ciocolată şi circuit de maşinuţe electrice
Articole pentru nou-născuţi, pătuţuri care leagănă singure copilul, cărucioare şi scaune auto de ultimă generaţie, cosmetice speciale pentru bebeluşi, jocuri şi jucării, îmbrăcăminte de sezon, mobilier şi decoraţiuni pentru camera copilului, CD-uri educative, firme care organizează botezuri sau petreceri pentru ziua copilului sunt prezente de azi până duminică la Baby Expo - salonul dedicat nou-născutului, copiilor între 0 şi 5 ani, viitoarelor mămici şi tinerilor părinţi. În cadrul expoziţiei, micuţii se pot juca, pot învăţa să conducă maşini, să picteze sau să fie pictaţi pe faţă. De asemenea, există firme unde ei îşi pot picta degetele cu ciocolată şi apoi îşi pot lăsa amprentele pe hârtie. Poliţia Rutieră şi-a adus, la Baby Expo, un reprezentant care îi învaţă pe copii să conducă maşinuţele electrice şi să respecte semnele de circulaţie. Orele de educaţie rutieră au loc între 11:00 şi 16:00.

Bebeluşi de-a buşilea, în competiţie
Vizitatorii au ocazia să asiste la dansuri, teatru de păpuşi, să asculte cântece ale micilor artişti, dar şi să urmărească competiţia bebeluşilor care merg de-a buşilea. Între orele 11:00 şi 12:00 de astăzi până duminică, iar sâmbătă şi de la 16:00 la 17:00, peste 200 de prichindei, încurajaţi de părinţi cu acadele, jucării sau biberoane cu lapte se vor întrece ca să ajungă primii la linia de sosire.

Ultimele tendinţe în moda pentru gravide
La Baby Expo, viitoarele mămici pot să se pună la curent şi pot să-şi cumpere vestimentaţie adecvată nu numai sezonului, dar şi ultimelor tendinţe.
De asemenea, ele pot participa la Clubul Gravidelor, unde li se oferă informaţii referitoare la naştere, îşi pot lua tensiunea sau pot afla alte date legate de starea lor de sănătate. În timpul în care părinţii fac cumpăraturi, copiii pot rămâne la locurile de joacă special amenajate.
O serie de tobogane, căsuţe şi balansoare, toate supravegheate de un personal specializat, sunt aşezate în incinta expoziţiei.
Salonul este deschis între orele 10 şi 19, iar biletul de intrare costă 5 RON.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite