SĂRĂCIA FACE VICTIME Explozie în Apărătorii Patriei! O femeie în vârstă de 84 de ani, se încălzea cu aragazul, când s-a întâmplat accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie într-un bloc din cartierul bucureștean Apărătorii Patriei, a avut loc în această dimineaţă. Deflagrația s-a produs la etajul 7 al clădirii, în urma unei acumulări de gaze. O persoană a fost grav rănită și transportată de urgență la spital.

UPDATE 8.40 Deflagraţia s-a produs în urma unei acumulări de gaze. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Bucureşti, femeia a declarat că se încălzea cu aragazul şi că asta ar putea să fie motivul accidentului. În urma exploziei s-a produs şi un mic incendiu pe care l-au stins vecinii. Totodată, autoturismele parcate în faţa blocului au fost afectate de bucăţile de tencuială căzute din clădire, în urma exploziei. 

UPDATE 8.10 În urma deflagraţiei, bătrâna a suferit arsuri de gradul doi și trei pe torace și pe membre. Patru apartamente au fost afectate, fără însă să fi atins şi structura de rezistenţă a blocului de pe strada Moldoviţa nr. 16, unde a avut loc accidentul. Apelul către pompieri a avut loc la ora 5:30.

UPDATE 07.05 Se pare că deflagrația s-a produs în momentul în care bătrâna a vrut să aprindă lumina. Femeia în vârstă de 84 de ani a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

La fața locului au intervenit pompierii de la ISU București cu două mașini cu apă și spumă. Aceștia au trebuit să spargă ușa apartamentului bătrânei pentru a o salva pe aceasta.

Cel mai probabil explozia s-a produs pentru că o bătrână care locuia la etajul 7 al blocului a lăsat gazul deschis, informează postul de știri România TV.

Oamenii au fost evacuați din clădire și se află acum în fața blocului.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite