Explozie în zona Spitalului Colentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite, o casă - dărâmată şi trei maşini - distruse în urma unei puternice explozii care a avut loc, ieri, în Capitală.Primele indicii arată că ar fi fost vorba

Două persoane au fost rănite, o casă - dărâmată şi trei maşini - distruse în urma unei puternice explozii care a avut loc, ieri, în Capitală.
Primele indicii arată că ar fi fost vorba despre o acumulare de gaze. La ora 7.15, pompierii militari au fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Precupeţii Vechi 49 A, în zona Spitalului Colentina. Ulterior, a fost sesizată, telefonic, producerea unei explozii la aceeaşi adresă. În momentul deflagraţiei, în casă se aflau soţii Raluca şi Cristian Mateescu, proprietarii imobilului. "La ei în faţă mirosea mereu a gaze. Chiar săptămâna trecută au fost cei de la Distrigaz, dar n-au făcut nimic", spune o vecină. Cei doi soţi au scăpat doar cu arsuri uşoare, dar Raluca Mateescu a rămas sub supraveghere specială, ea fiind însărcinată în trei luni. Din primele cercetări a reieşit că deflagraţia a avut loc în dormitor, în momentul în care locatarii s-au trezit şi au aprins lumina.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite