Bucureşti: „Expediţionari români pe mapamond“, la Muzeul Naţional de Geologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Naţional de Geologie lansează un nou program de petrecere a timpului liber, într-un mod plăcut şi constructiv, începând din data de 24 octombrie şi până în luna mai a anului viitor.

CITEŞTE ŞI:



Proiectul intitulat „Expediţionari români pe mapamond“ se adresează în principal adulţilor, dar şi tuturor curioşilor, indiferent de vârstă. Cei care participă la aceste întâlniri au posibilitatea să cunoască oameni fascinanţi şi să dobândească noi cunoştinţe din anumite domenii.

Programul este structurat ca o călătorie imaginară în locuri deosebite şi greu accesibile, dar şi cu o parte consistentă de documentare sau cercetare.

Prima întâlnire va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 16.00, în Sala de Conferinţe de la parterul muzeului şi se intitulează “Liber în stepă”.

Cei ce vor lua parte la această primă întrunire vor primi informaţii foarte interesante despre Mongolia, de la exploratorul Alin Totorean, cel care a vizitat în trecut meleagurile lui Gingis Han.

Rezervările pentru acest program se fac la numărul de telefon 021.212.89.52 sau prin e-mail, la adresa madalina@geology.ro, în limita celor 80 de locurilor disponibile. Preţul de acces este de 4 lei/redus şi 7 lei/adult.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite