Există şi Moş Nicoleta. Locuieşte în Crângaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ea este căsătorită cu Cristian, al cărui nume a fost inspirat de sărbătoarea Crăciunului. Alexandra şi Cristian, copiii familiei Moş din Bucureşti sunt însă cei mai fericiţi că mâine seară este ajunul lui Moş Nicolae şi vor primi daruri în ghetuţe.

Atmosferă de sărbătoare în casa familiei Moş care locuieşte într-un bloc din cartierul Crângaşi. Şi asta întrucât se fac pregătiri de  petrecere, dar  pentru două evenimente.

O dată pentru că mâine seară vine Moş Nicolae cu daruri pentru copiii familiei Moş, Alexandra (6 ani) şi Cristian (10 ani). Al doilea motiv de bucurie este sărbătorirea Nicoletei Moş (38 de ani), mama celor doi şi singura bucureşteancă ce poartă numele lui Moş Nicolae, cel care anunţă apropierea sărbătorilor de iarnă.

„Primul prenume al meu este Anca şi de cele mai multe ori aşa mă recomand. Părinţii mei îmi spun Nicoleta”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Nicoleta Moş. Până să devină doamna Moş în anul 1996, s-a numit Dobrescu, dar noul nume de familie este chiar mai amuzant în perioada sărbătorilor de iarnă.

Există şi Moş Nicoleta. Locuieşte în Crângaşi

„Mai am parte câteodată de glume din cauza numelui. Unii prieteni mai glumesc şi îmi cer să le aduc daruri”, a povestit  ea. Soţul ei poartă şi el un nume specific lunii decembrie, Cristian, inspirat după sărbătoarea Crăciunului.  Cristian Moş este din Oradea, iar Nicoleta Moş este din Brăila şi de profesie este economist. Este şi agent de asigurări atunci când timpul îi permite şi această îndeletnicire.

În căutarea lui Moş Nicolae

Cei mai distraţi de numele de familie sunt cei doi copiii, Alexandra şi Cristian care uneori şi la şcoală sunt strigaţi “Moşu’ ”. Veselia lor este şi mai mare când se apropie sărbătorilor de iarnă.

„De acum trei zile am vrut să ne lustruim şi să ne pregătim ghetele pentru cadourile de la Moş Nicolae care deja a trecut pe la bunica şi ne-a lăsat cadouri”, au spus cei doi copii. Cei doi soţi Moş pornesc astăzi în căutarea lui Moş Nicolae pentru a afla ce daruri le vor aduce şi cred că Alexandra şi Cristian nu vor avea parte de nuieluşa pe care o primesc doar cei care nu au fost ascultători şi cuminţi.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite