Excursiile în ţară, atracţia Târgului de Turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României a început azi-dimineaţă în Capitală, la Romexpo. Vacanţe în rate sau all inclusive, pachetele de călătorii combinate şi, mai ales, ofertele în ţară, toate au reprezentat o atracţie pentru cei veniţi în prima zi a târgului.

În ciuda crizei economice, pasionaţii de călătorii au fost prezenţi la standurile cu oferte de vacanţe. Când vine vorba de excursii, majoritatea sunt interesaţi de ofertele all inclusive sau călătoriile combinate.

Cea de-a doua ediţie a Târgului de Turism al României a adus foarte multe oferte de călătorii prin ţară şi şi-a propus promovarea produselor tradiţionale româneşti.

„Pentru prima dată la acest târg au venit 30 de participanţi cu produse alimentare tradiţionale din mai multe zone ale României, dar şi cu oferte de vacanţe la sate“, a declarat un organizator al târgului.

De la vacanţe prin satele româneşti până la cârnaţi şi alte specialităţi, toate i-au atras pe vizitatorii târgului. „An de an plec în excursii prin alte ţări. Anul ăsta cred că voi alege o zonă din România. Am văzut multe oferte interesante cu locuri pe care mi-aş dori să le cunosc. Cele de la Bistriţa-Năsăud m-au atras cel mai mult“, a spus Eugenia Matei, o tânără din Bucureşti.

Oferte de la 240 de firme

Astfel, cei care vor să meargă în vacanţă anul acesta vor găsi la târg sute de oferte cu destinţii din toate zonele ţării, dar şi din alte colţuri ale lumii. Companiile au adus pentru cei care plănuiesc să plece peste 30 de hoteluri, 70 de tour-operatori şi sute de destinaţii de călătorii în Grecia, Turcia, Israel, Cipru, Egipt, Mexic şi Peru.

„Noi oferim vacanţe în Turcia, iar preţurile sunt avantajoase. Pentru o destinaţie all inclusive la Bodrum preţul este de 680 de euro sejurul“, a spus un reprezentant al standului Alibab Tour.

Program
Târgul de Turism al României va fi deschis zilnic până duminică, între orele 10.00 şi 18.00, iar preţul de intrare este de 5 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite