Ziua Copiilor sărbătorită în avans în parcuri şi malluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, cu puţin înainte de Ziua Copilului, prichindeii vor avea parte de distracţie în mai multe locuri din Capitală: Parcul Tineretului, Parcul Cişmigiu, Parcul Herăstrău, Kika şi Băneasa Shopping City. Şi poliţiştii îi aşteaptă duminică pe cei mici la concursuri, demonstraţii aeriene, dar şi împreună cu Zoro, câinele poliţist.

Părinţii şi copii care vor să facă echipă, au ocazia să se distreze împreună sâmbătă şi duminică, în Parcul Tineretului, unde unde pot participa la o serie de competiţii sportive, între orele 10.00 şi 16.00. „Vrem să transformăm 1 Iunie, în avans, într-o o zi în care părinţii îşi petrec timpul alături de copiii lor, jucându-se şi distrându-se împreună“, afirmă Ana-Maria Stanca, group brand manager beverages de la Nestlé Romania, organizatorul evenimentului.

În acelaşi timp, Clovnul Jojo şi Domnul Poveste vor poposi sâmbătă în Parcul Herăstrău, pentru a cere ajutorul tuturor copiilor care vor veni la plimbare. Zâne, clovni şi spiriduşi vor fi prezenţi sâmbătă, de la ora 10.00, la Roata Mare (în parcul de distracţie) din Parcul Herăstrău, unde personajul cu nasul roşu va împărţi invitaţii la eveniment.

Kika România organizează în acest sfârşit de săptămână „Lumea Piraţilor“, un eveniment special dedicat copiilor. Astfel, sâmbătă şi duminică, între orele 11.00 şi 20.00, copiii, părinţii şi bunicii se vor bucura împreună de Ziua Copilului. Copiii şi părinţii vor porni într-o adevărată căutare de comori prin centrul comercial.

Mallul Băneasa Shopping City organizează în acest weekend un târg de jucării şi hăinuţe pentru copiii de până la 14 ani. Începând de mâine, toată luna iunie, în weekend, între orele 13.00 şi 20.00, copiii vor putea să descifreze misterele mai multor meserii (doctor, bucătar, poliţist sau artist), în spaţii special amenajate.

Copiii şi adolescenţii sunt invitaţi duminică, între orele 11.00 şi 20.00, în Parcul Cişmigiu, să petreacă o zi specială printre baloane, confetti, trompete şi clovni şi să se bucure de spectacole, concerte, jocuri şi concursuri.


Câinele poliţist Zoro distrează copiii

Şi poliţiştii se pregătesc pentru Ziua Copilului care va fi sărbătorită încă de duminică cu un spectacol pentru  susţinut de ansamblul folcloric Doiniţa, din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor. Între 10.30 şi 11.00are loc un exerciţiu demonstrativ al roboţelului pirotehnic urmat dedemonstraţii spectaculoase desfăşurate de câini poliţişti ai Serviciului Canin, în fruntea cărora se va afla Zorro,câinele poliţist, prietenul copiilor. Evenimentul este urmat de primul desant aerian, efectuat de luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. Coborârile din elicopter se vor face direct în lacul I.O.R., iar luptătorii S.I.A.S. vor fi recuperaţi de şalupa Poliţiei Delta Dunării.

Între 12.00 şi 12.30 au fost programate exerciţii demonstrative de autoapărare, desfăşurate de luptători ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi copii din cadrul Clubului Sportiv Şcolar Bucureşti.
Programul special pregătit pentru ziua de 1 iunie va cuprinde, de asemenea, diverse concursuri pentru copii:• concurs de desen pe asfalt, consurs de role, concurs pe teme rutiere, la care vor participa patrule şcolare,concursul „Micul criminalist”.

Standuri expoziţionale cu tehnică de ultimă generaţie, folosită în activitatea de Poliţie, laboratorul criminalistic, autovehicule dotate cu aparate radar ale Poliţiei Rutiere, standul expoziţional al Serviciului Pirotehnic vor fi doar câteva dintre activităţile pregătite de poliţişti pentru părinţi şi copii.

Şi jandarmii sărbătoresc cu cei mici

Jandarmeria Română organizează, sâmbătă, de la ora 10.00, Ziua Porţilor Deschise pentru Copii în incinta bazei de pregătire şi antrenament a instituţiei.

Copiii vor putea participa la competiţii sportive, la ateliere de prezentare a echipamentului şi tehnicii auto, la un atelier criminalistic şi la exerciţii cu câini.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite