Eurovision a intrat în comunităţile online Facebook şi Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurovision, competiţia muzicală europeană a cărei Selecţie Naţională este organizată de TVR, a intrat de luna aceasta în comunitatea online a celor mai importante reţele sociale din lume, Facebook şi Twitter.

Eurovision de Revelion

Organizatorii Eurovision România îşi propun, prin intermediul acestor pagini electronice (http://www.facebook.com/eurovision.romania), să îi informeze în timp real pe cei care sunt interesaţi de evoluţia competiţiei la nivel naţional (compozitori şi interpreţi, în special). 

În fazele următoare ale competiţiei, Eurovision România îşi propune să comunice cu publicul larg, comunitatea artistică şi cu jurnaliştii într-o manieră interactivă.

TVR îşi propune să crească notorietatea Eurovision în rândul persoanelor active şi tinere din România - în mare parte utilizatoare de Internet, dar şi în rândul anumitor comunităţi profesionale coagulate în jurul acestor reţele* (ex. Show-Biz, Media, Marketing, Publicitate).

Prima fază a competiţiei Eurovision 2011 în România a început în luna octombrie, când TVR a dat startul înscrierilor. Data limită până la care compozitorii mai pot intra în concurs este 5 noiembrie. 

Preselecţia pieselor va avea loc în zilele de 9-10 noiembrie.

Selecţia Naţională - cea mai importantă fază a competiţiei pe plan local - va fi transmisă în direct, pe TVR 1 şi TVR Internaţional, în noaptea de Revelion.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite