Escroci cu pretenţii de Hollywood: au jucat rolul de „duhovnic" în faţa pensionarilor naivi cu scopul de a-i jefui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel (25 de ani), Cristi (22 de ani) şi Bogdan (30 de ani) au interpretat timp de câteva luni rolurile vieţii lor, pe rând: gunoier, operator de distribuţie a electricităţii şi, nu, în cele din urmă, cel de "duhovnic". Publicul ţintă: pensionari naivi care au fost jefuiţi în stil mare de cei trei escroci.

Bogdan, unul dintre tâlhari, s-a pretins a fi angajatul unei asociaţii de proprietari, şi a pătruns într-o locuinţă de unde a sustras o geantă în care se afla suma de 3.200 de lei. A schimbat rolul şi câteva zile mai târziu s-a dat drept anjagat al unei societăţi de distrubuţie a energiei electrice, a intrat într-o altă casă a unui pensionar bucureştean, de unde a furat 400 de lei. Prietenul lui, Costel, a încercat varianta "soft" prima dată: s-a dat prietenul şi chiar duhovnicul pensionarilor naivi, iar ulterior a pătruns cu japca în locuinţele acestora de unde fura bijuterii din aur şi argint. 

Cei doi escroci sunt cercetaţi acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 cu propunerea de arestare preventivă. Cristi,c el de-al treilea escroc este cercetat în stare de libertate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite