Bucuresti: S-a lăsat iar asfaltul la Eroilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce muncitorii ApaNova reparau carosabilul de pe Bulevardul Eroilor, care s-a surpat sâmbătă sub greutatea unei maşini, o altă porţiune din zonă s-a „scufundat”. Pe Strada Sfântul Elefterie s-a format o altă groapă din cauza unei lucrări la canalizare.

Ieri de dimineaţă, când angajaţii de la ApaNova începeau lucrările de reabilitare la canalizarea de pe Bulevardul Eroilor, altă echipă de muncitori de la Vilanova Pro SRL executau o lucrare asemănătoare la mai puţin de o mie de metri, pe Strada Sfântul Elefterie.

Toţi reparau acelaşi lucru: asfaltul lăsat. Epsică Chiru, directorul general-adjunct de la ApaNova a spus că groapa de pe Strada Sfântul Elefterie s-a produs din cauza unei racordări greşite a unui imobil la reţeaua de canalizare. „Acum, reparaţia trebuie făcută de firma care s-a ocupat de racordare. Noi doar le-am comunicat ce s-a întâmplat şi am marcat zona”, a explicat Epsică.

Ploaia, principalul vinovat

Din spusele lui Marius Drăghia, directorul Vilanova Pro SRL, asfaltul s-a surpat în cursul dimineţii de ieri din cauza precipitaţiilor abundente din ultima vreme. „Azi dimineaţă am primit o sesizare şi am trimis o echipă să vadă despre ce este vorba. Dupa o analiză a carosabilului surpat, în jurul orei 9 s-au început lucrările de reparaţie.

Credem că surparea s-a produs din cauza ploii torenţiale de zilele trecute”, a explicat Drăghia. Apariţia „craterului” de pe Bulevardul Eroilor, care sâmbătă a „înghiţit” roata unei maşini, a fost pusă tot pe seama ploilor şi de Epsică Chiru, directorul general-adjunct de la ApaNova.

„Atunci când plouă, canalizarea intră sub presiune în zona în care s-a format groapa, pentru că acolo este partea cea mai joasă a pantei, iar apa vine, evident, cu o viteză mai mare, suprasolicitând reţeaua“, a zis reprezentantul ApaNova.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite