Erika Manole este micuța cântăreaţă din „Minisong cu Vicenzo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi are doar patru anişori, se poate mândri cu experienţa: a început să cânte la un an şi juătate în faţa televizoului, iar apoi profesorul Vicenţiu Ecanche a remarcat-o şi a cooptat-o în trupa „Minisog cu Vicenzo“.

La vârsta la care alţi copii se rezumă doar la a se juca toată ziua, micuţa bucureşteancă este deja vedetă. Şi încă una cu experienţă! Pe când abia făcea primii paşi, la doar un an şi jumătate, părinţii au observat că micuţei Erika îi plăcea să cânte în faţa televizoului. Au decis s-o încurajeze, cu atât mai mult cu cât au remarcat că puştoaica are aptitudini.

„Talentul îl moştenesc de la tati“, spune, mândră, micuţa vedetă. Apoi, la o petrecere, chiar domnul profesor Vicenţiu Enache a remarcat-o. A văzut că are voce şi dansează cu plăcere aşa că a înscris-o în trupa sa, „Minisong cu Vicenzo“.

E mică, dar „dezgheţată“

„La vârsta ei îi este foarte uşor să îmbine orele de la grădiniţă cu orele de repetiţii pentru că noi, părinţii, ne ocupăm foarte mult de ea“, spune mămica ei, Cristina.

„Este greu să ne împăcăm cu viaţa de mică vedetă pe care o are Erika, dar satisfacţia este pe masură“, completează tăticul, Mihai Manole.
În curând, micuţa Erika va lansa, alături de trupă, la casa de discuri Roton, un album. „Este primul album care îl lansăm, dar ştiu că mai facem unul, de sărbători“, spune micuţa vedetă.

Surprinzător de „dezgheţată“ pentru vânrsta ei, Erika ne spune cine a învăţat-o să cânte. „Domnul profesor Vicenţiu m-a învăţat să cânt. Notele muzicale ştiam să le cânt, dar nu ştiu să le scriu, pentru că sunt micuţa încă. Îmi place să cânt la chitara şi la pian“, povesteşte Erika.

Albumul „Curcubee de vise“, lansat la 13 iunie

La început nu a avut emoţii, dar pe parcurs a devenit emotivă. La ea, prima apariţie a fost la TV, nu la un concert, poate şi de aceea la început nu conştientiza ce însemană să cânţi în faţa mulţimii de spectatori. Dar se va obişnui şi cu asta“, explică, ferm convinsă, mămica vedetei.

Încă nu s-a hotărât ce-o să se facă atunci când va creşte mare. „Hai şi tu! Acum sunt prea mică să mă gândesc la asta“, explică puştoaica.

Se pregăteşte intens pentru albumul „Curcubee de vise“ pe care îl vor lansa pe piaţă la 13 iunie. Cântă cânteva ore pe zi pentru că vrea ca la primul concert să demonstreze că, deşi este cea mai mică din trupa „Minisong cu Vicenzo“, este totuşi o piesă de rezistenţă.

Trupa din care Erika Manole face parte este una de renume. Înfiinţată de regretatul artist Ioan Luchian Mihalea, trupa se numeşte acum „Minisong cu Vicenzo“, după ce soţia cântăreţului a cedat drepturile profesorului Vicenţiu Enache.


ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI:
-Care este povestea ta preferată?
-Îmi plac poveşti Disney, ca aceea cu Bamby, şi mami mi-a luat cărţile şi mi le citesc seara, înainte să merg la culcare. Şi mami şi tati îmi citesc.
-Ai un idol?
-Nu am încă un idol, oricum nu ştiu eu prea bine la ce foloseşte asta.
-Ce materie de la grădiniţă îţi place cel mai mult?
-Îmi place joaca! Îmi place să fac petreceri cu prietenii mei, ştiu să merg cu bicicleta, iar la grădiniţă mă duc la toate concursurile şi am rezultate bune.
-Cum te distrezi în timpul liber?
-Merg cu mami şi tati la înot şi echitaţie, adică învăţ să călăresc căluţi drăguţi şi să înot ca să pot să merg la mare.

CE-I PLACE:
„Îmi plac poveştile frumoase, mănânc mult pilaf şi fac petreceri cu prietenii mei. Apoi, îmi place să cânt şi să dansez. Mai colorez sau pictez şi mă întâlnesc cu prietenii mei în parc. Cam asta îmi place să fac“, ne-a explicat Erika.

CE NU-I PLACE:
„Nu-mi place deloc ardeiul iute. Tati îl mănâncă, dar mie nu-mi place, că ustură“, a spus puştoaica, strâmbând delicat din năsuc. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite