Bucureşti: Eliberat pentru viol în urmă cu două săptămâni, a recidivat aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a încercat să violeze o fetiţă de numai 7 ani, aseară, în parcul Kiseleff după ce în urmă cu două săptămâni a comis un alt viol. El a fost imobilizat de trecători şi dat pe mâna poliţiştilor.

Un violator eliberat cu numai două săptămâni în urmă de judecători, a fost prins aseară în timp ce încerca să comită un alt viol. Marian Avram, în vârstă de 25 de ani, originar din judeţul Dolj, a încercat să violeze o fetiţă de numai 7 ani.

Copilul se afla împreună cu sora ei mai mare, în vârstă de 17 ani, aseară, în parcul Kiseleff. În timp ce sora sa cumpăra îngheţată, fetiţa rămasă singură a fost imobilizată de agresor.

Sora mai mare i-a alertat pe trecători

 „I-a pus o bluză în cap şi a târât-o în păduricea de lângă Muzeul Satului. Mai întâi i-a luat banii apoi a vrut să o violeze”, a spus Christian Ciocan. Sora mai mare a auzit ţipetele fetiţei şi i-a rugat pe trecători să-i ajute să o salveze. Mai mulţi bărbaţi l-au imobilizat pe agresor după care i-au chemat pe poliţişti.

„Acum se află la Poliţia Sectorului 2 şi sperăm că de data aceasta nu va mai scăpa”, a mai spus Ciocan.

Judecătorii l-au eliberat în urmă cu două săptămâni

Bărbatul a mai violat o fetiţă de 14 ani, în urmă cu două săptămâni, într-o casă părăsită, tot în sectorul 1, pe Strada Ion Mincu.

Violatorul a fost prins, prezentat instanţei de judecată, care, însă, l-a lăsat în libertate. “Analizele Institutului Medico-Legal arată că fetiţa violată acum două săptămâni a fost deflorată”, a mai spus Ciocan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite