Elevul din Craiova care s-a aruncat de la etajul patru după ce a picat bacul este conştient. El şi-a spart oasele feţei şi urmează să fie operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Marinel Călugăru, în vârstă de 19 ani, din Craiova, a încercat să se sinucidă sâmbătă seară după ce a picat bacul. El a fost adus la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală în stare foarte gravă. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, starea sa este echilibrată şi urmează să fie operat.

Răzvan a terminat liceul la Grupul Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate Craiova, la specializarea tehnician în telecomunicaţii. Băiatul a picat examenul de bacalaureat după ce a luat următoarele note: 5 la limba română, 3,6 la matematică  şi 2,7 la biologie vegetală şi animală.

Băiatul s-a aruncat de la fereastră, de la etajul patru, după o discuţie aprinsă pe care a avut-o cu tatăl său care i-ar fi reproşat că a picat examenul. Băiatul a suferit fracturi multiple şi complexe la nivelul oaselor feţei şi prezintă fracturi la nivelul vertebrelor lombare. El a fost internat, în primă fază, la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul din Craiova.

În urmă cu două zile el a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni în stare foarte gravă. Azi-dimineaţă, băiatul se simţea mai bine, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

„Este la secţia de neurochirurgie acum. Este conştient iar starea sa este echilibrată. Urmează să fie operat, pentru a-i fi sudate oasele,  dar nu astăzi“, a declarat, pentru „Adevărul“, Floriu Bică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite