Premii de un miliard de lei pentru elevii talentaţi la colinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de elevi şi coruri ale şcolilor din Sectorul 2 al Capitalei au primit premii la festivalul de colinde "O, ce veste minunată?", eveniment desfăşurat aseară, la Colegiul "Mihai Viteazul".

La acestă ediţie au participat 28 de formaţii vocale şi 19 solişti, împărţiţi pe trei categorii de vârstă. Juriul a fost format din cântăreaţa de muzică populară Aneta Stan, inspectorul şcolar Mihaela Iacoban şi Elena Scurtu, director la Direcţia Relaţii Comunitare a Primăriei Sectorului 2.

Un moment aparte în ediţia din acest an a fost miniconcertul susţinut de Eduard Leancă, de la Şcoala cu Deficienţe de Vedere, care a fost aplaudat minute în şir de spectatori.

Edilul sectorului 2 Neculai Onţanu a premiat cei mai talentaţi colindători. La categoria solist vocal, clasele I-VI, premiul întâi a fost câştigat de Răzvan Gogan, urmat de Alexandra Ion. La clasele V-VIII, premiul întâi i-a revenit Andrei Gogan, iar Andreea Pârvu şi Maria Stan s-au clasat pe poziţiile doi şi, respectiv, trei.

 Liceenii câştigători la categoria lor de vârstă au fost, în ordine, Letiţia Boroi, Ştefania Manoliu şi Alexandru Cercel.

Premianţii categoriei  formaţie vocală au fost la clasele I-IV - Şcoala 31, Şcoala 24 şi Şcoala 23. La clasele V-VIII au câştigat Şcoala 32, Liceul Bilingv "Ita Wegman" şi Şcoala 24. La clasele IX-XII premiile au fost adjudecate de Colegiul "Iulia Haşdeu", Colegiul "Mihai Viteazul" şi Colegiul bilingv "George Coşbuc". Valoarea totală a premiilor a fost de peste 1 miliard de lei vechi şi a constat în camere foto digitale, radio CD USB portabil, MP3 Player şi CD-uri cu colinde.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite