FOTOGALERIE Elena Udrea a făcut pe ghidul în autobuzele lui Mazăre. Ministrul le-a arătat bucureştenilor cea mai nouă achiziţie a sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale a făcut astăzi un tur al Bucureştiului în autobuzele cu etaj închiriate de la Primăria Constanţa. Închirierea celor patru autobuze pentru trei luni au costat-o 60.000 de euro.

Îmbrăcată lejer, ministrul a luat autobuzul de peste drum de locul de muncă, Ministerul Dezvoltării. Conştiincioasă, a fost singurul pasager al autobuzului care a făcut un tur demonstrativ special pentru ziarişti, care şi-a cumpărat biletul de călătorie în valoare de 25 de lei.

Apoi, în lipsa unui ghid autentic, ministrul le-a explicat ziariştilor obiectivele turistice de pe traseu. "Pentru cine nu ştie, în partea dreaptă este Ministrul Dezvoltării", a început ministrul descrierea traseului.   

FOTOGRAFII: Sever Gheorghe

image
image
image

Click pe poză pentru a vedea fotogaleria

Ministrul s-a arătat nemulţumit de cablurile care încă brăzdează cerul Capitalei, "Avem un program NetCity care nu funcţionează", de faţadele clădirilor de pe Calea Victoriei care stau să cadă şi, acolo unde clădirile arată ceva mai bine, sunt acoperite de mashuri. Referitor la acest subiect, Udrea le-a povestit ziariştilor o întâmplare petrecută la New York: "Mă aflam tot într-un autobuz de genul acesta şi ghidul ne-a spus că trecem, pe lângă una din cele mai vechi clădiri din oraş care avea o sută de ani. Am zis că-i invit la Bucureşti".

image
image
image

Click pe poză pentru a vedea fotogaleria

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite